Луѓенца овие лабелава од Tender Care од Oriflame што се топло ви ги препорачувам. не само ова туку сите се многу убави. Мојава уста беше катастрофа,јас ја гризам се мачкав со ова и веднаш ми заздрави устата,сите многу убаво мирисаат и ја омекнуваат устата. Овие беливе што се како што спомна Мишела не оставаат бели траги како другите лабела.Ептен ми се по ќеф.
Користам само Нивеа лабела за усни. Ги имам испробано скоро сите, и сите се убави на свој начин. Моментално го користам од јагода
Ова ми е број еден лабело за во лето. Покрај тоа што совршено ги навлажнува и негува усните има и некој специфичен сладок мирис. Ми доаѓа да го изедам едноставно.
Стварно незнам,ми беше непријатно да ја прашувам,сепак поклон дека е. Најверојатно од Србија Бугарија тука некаде,ќе ги донесат кај и да е и кај нас
Ги користам лабеалата на Росал многу ми се погодија и бидеќи немам многу проблематична уста, сите ги имам пробано најчесто тоа жолтото ммм И ова ми го дадоа од Австралија на поклoн, само моето е од лубеница А разликата во квалитетот е огромна,за жал. Многу е густо а по некое време се хидрира и е многу мека устата еве вакво е само со лубеница на него
Ги имам пробано сите Nivea Lip Butters Предбри се ја хидратираат устата и преубаво мирисаат Не знам дали ги има во Македонија мене ми ги носат од Америка Моментално ги користам овие
Порано и не користев толку, сега не можам без лабело. Навика ми стана, едно станување, пред да си легнам, подлога за кармин. Многу ми е убаво кога ми мирисаат усните и ми се меки. Секакви користев, но моментално Росал- од цреша, ми остава и малку црвено, па немам потреба од кармин.