Леле мене една другарка ми даде едно лабело чоколадно, вакво: Лабелово просто ти доаѓа да го изедеш од што мириса убаво, и тоа кога ќе ставиш и тој до тебе го осеќа мирисот, значи преубаво е. Имам и од Нивеа Фрути шајн од гуава, ама повеќе за боја го користам тоа.
Ново омилено лабело. После Неутрогената ова ми е најобожавано лабело. Нежно е,совршено хидратира и нема воопшто нападен мирис.
Ова го земав пред некоја недела. Убаво е и остава нежен сјај. Башка што ги омeкнува усните после цел ден поминати на сонце + клима уреди.
Ми се допаѓаат и на Rosal и на Nivea, но моментало го користам тендер кер на орифламе и сум задоволна исто и од она липса терапи на орифлеим то ја омекнува устата моментално и ја прави многу убава Позз
И јас исто ќе купам лабело а не го користам ама ич, затоа не ни купувам може зимно време ако ми е испукана устата малце оф топик ама си правам со мед и шеќер смеса и благо ја тријам устата неколку минути се мијам убаво, потоа ставам малце крема нивеа од таа што е за лице усните меки леле убавини
Да не ги има овие EOS кај нас? Не ми се верува дека ги има, но сепак да си прашам . Има ли некои други лабела освен оние од орифлејм во ваква форма што се?