Користам постојано лабело за усни , мислам дека неможам без него. Кај и да одам со мене си го носам да ми се измазни устата да не ми се прави рапава. Најчесто користам Нивеа и задоволна сум
Обожавам да купувам од Nivea, а сестра ми од Rosal. Овие 2 секогаш ги носам со мене: Nivea Essential Care (SOS) Nivea Cherry (ОМИЛЕНО ) Други 2 кои многу ги сакам: Nivea Mint & Minerals Nivea Repair & Beauty - LIFESAVER ! Ги мразам: Nivea Hydro Care Nivea Milk & Honey (одвратно мириса) Другите ми се така-така, зависи каков ефект сакам да постигнам. На пр. Nivea Vitamin Shake даваат некоја чудна боја и не ги користам. Rosal можам да кажам дека многу убаво мирисаат. Garnier ми се одвратни
леле најслатко лабелоо и она од чоколада што го имав едно време,абе да земеш и да ги јадеш не да ги мачкаш
Лабело кое остава светло розева боја? Или некоја nude нијанса? Бидејќи не сум навикната да користам кармин преку ден.
Моментално го имам ова... и не сум задоволна. Секогаш користам росал, ама сега одамна немав купено и видов ова, го купив надевајќи се дека ке ми ја навлажни устата, ама ништо, ептен ми е суво. Ја омекнува устата,ама суво е... Само до мене е ова или и некој др има сл искуство?
Јас па ова долго вреme го користев ии на крај го изгубив,а за суво,незнам бар мене ми е убаво...Туку,2 месеца на би кул лабелото го користев и сум презадоволна
Јас го користев lipfit и супер беше но ми се потроши. Ако знае некој каде можам да го најдам нека каже? http://img.dooyoo.de/DE_DE/orig/1/3/4/9/6/1349628.jpg
Вчера го купив и навистина препрепреубаво мириса. Остава нежна розева боја,баш онаква како што сакав.
Од Тинекс го земав и мислам дека беше околу 140 денари,инаку сум ставила слика од Лабело а моето е Нивеа.Значи потполно исто е само различна фирма изгледа,и пакувањето им е исто. Едит - еве го.