Веќе подолг период го користам лабелото на Орифлеим. Преубаво е.Ги омекнува усните и им дава многу нежен сјај истовремено. Доколку лабелото се потроши како моментална замена го користам oriflame tender care protecting balm. Двете се со оцена 10.ПРЕПОРАЧУВАМ!!!
Сакам да имам голема уста. Долго време размислум да ставам нешто, кажете ми што може да се стави на устата за да биде поголема!? некое карминче, лебело..?? Некој што имал добро искуство од некој сјај? Чекам одговор девојки
Новото.Смешни 20 денари.Влегов во парфимерија и случајно ги погледнав,си реков некоја сенка или руменило ама потоа продавачката ми кажа дека се лабелца а кога ми ја кажа цената буквално останав зината.За тие пари не е лошо,ја омекнува устата и има прекрасен мирис,доста е практично и во џеб го собира.Има црвена и розева боја,црвената дава само малку црвенкаст сјај додека розевото не испушта боја,само дава сјај.
јас го имам ова http://img.dooyoo.co.uk/GB_EN/orig/0/6/7/7/0/677002.jpg има ефект ама не премногу,сепак има разлика а ако сакаш можеш да си побараш и во некоја парфимерија има и таму
Моментално ова го користам,и преубаво е. Многу слатко мириса,има нежен розев сјај, но не се познава нешто многу и си омекнува како и секое росал лабело. Со мирис на калинка е ,околу 105 денари го земав