Еве ти од Дузи компелтно мислење. Јас се разочарав од она на неутрогена. Се враќам на нивеа Hydro Care.
Каква уста имате? имате ли користено лабело од пеперминт? ако да, кој и дали е добар? зашо многу сакам да си купам од пеперминт или од ментол..
Каква уста имате? Исто како и nikiiii и јас ти го препорачувам оваа на Нивеа моето е прикрај и редовно си го користам...
Jaс си користам вакво од Роузал Преубаво мириса, ама не знам дали помага при испукана уста зошто мене не ми испукува устата никогаш. Дали некој е видел вакви од Роузал и каде? И вакви:
Девојки кај да ја најдам гроздовата маст од кокос BeCool или некоја друга ама добра да е? Го купив денес ова и супер е , остава некоја нежно розева боја . Ама мене ми треба нешто мрсно и безбојно за под молив
дали тоа розевото (шајни лејди,така нешто беше ) од росал остава светки и сјај? ми треба да е ем лабелце,хидратантно,ем малце сјајче да остава,влажност... е ова! fajlovi/i-ova-e-ubavko/116067
Ззнае ли некој кај да го најдам кремчево? Го има ли воопшто кај нас? Ако некој го има или го видел негде ве молам да ми пишее