јас ретко користам лабело, само кога ќе ми испука устата, а ретко ми пука Ама дечко ми не може без лабело, и и да сакам да купам тој ќе ми го земе, ќе ја одлепи налепницата оти така било многу женско
Незнам дали ми е прашањево за тука девојки,но незнаев каде да се обратам.Ако има потреба преместете го во друга тема. Пред една недела можеби тука ви ги испофалив лабелата,но сега се појавувам овде со проблем. Ни лабело,ни балсамот од Орифлејм ништо не ми помага.Устата ми е [https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q71/1488974_646419885401841_1120123996_n.jpg/img] моментално ваква,катастрофа,од сите страни ме болит.Од што ми е испукана и го грицкав кожинчето.Не ми е од мување хахаха Ве молам кажете ми некој лек?Дома приготвен или било што,благодарам однапред.
Задоволна сум од црвеното лабело на Гарниер repair, добро е за зимово. Ми беше малку испукана устата, ми ја опраи и ми ја омекнува. Не остава боја. Е не сум задоволна од лошиот вкус кој е баш интензивено одвратен, а богами и мирисот не му е јака страна. Се на се онака солидно лабело.
Во зегин го има, вчера го земав и е 110 ако не се лажам. Феноменално е, баш сакав да го пофалам во омилени производи. Има заштитна улога, нежна розева нијанса, фин мирис, долго трае. Всушност, јас сум многу задоволна од лабелата на Росал, ама ова со "боичката" која ја остава ми е нумеро уно!
Ама ова ко карминче е јас го имам Morning rose и преубаво е го земав од Тинекс, случајно го начекав за 117 денари
Значи нема својства на лабело? Хидратантно е? Го имав лилаковото уште на времето кога ги донесоа во Јуник...никаква заштита ниту пак хидратација..чисто естетика