Користам едно лабело од авон,од кери со масло од јојба и витамин е . Заштитно е,со портокалова цветна амабалажа,никако не можам да најдам слика за да прикачам. Лимитирано издание беше,можеби затоа.Но е исто како и она розевото цветното,а тоа го гледав во претходниов каталог(новогодишниот). Сакав да го пофалам за цената. 99 денари го земав во акција беше,со порачување на друг прозивод од тековниот каталог. За таа цена искрено и за зимски период е супер. Јас го користам еве овој период,и одлично ги влажни и омекнува усните. А и долго се задржува на уста,мене ми трае околу 2 часа. Искрено,ако сакате да си помините со помалку,а немате некој огромен проблем со усните,ова е идеално.
Девојки од Нивеа добри ли се? И дали помагаат, инаку има едно црвено го приметив тоа пушта црвено или? А и колку се?
Мислам дека поубаво лабело не сум користела досега. За жал го нема во Македонија, јас го добив преку другарка која живее во Канада. Навистина не е скапо, само $3 е, но и да е поскапо дефинитивно се исплати. Прекрасно е
Спојлер Јас ова го користам најдобро е од сите од Нивеа, за суви усни . Безбојно е , не пушта боја. А тоа црвено дава малку боја.
Си го добив лабелото од Орифлејм, есеншлс, црвено, со бадемово масло мислам дека беше... Навистина очекував барем малку повеке, се разочарав кога ми стигна, ниту ги омекнува усните, ниту ги навлажнува, буквлано ништо, а башка што има и некој гаден вкус. Така да за испукани усни деф не е, за оние кои користат лабело ради рутинска нега мислам дека би им послужило.
Изгледот е дефинитивно копиран од лабелцата Baby Lips, Dr.Rescue ама баш сакам да го пробам.Каде можам да го најдам? Иначе моментално јас го користам ова.Не е лошо, пигментирано е и остава црвеникава боја.
Подобро е од универзалниот балзам на Орифлејм во кој јас се колнев до вчера!!!! Тука една феминка го фалеше (мислам дека тоа беше Хипстер) и последен пат кога бев во Зегин го купив и можам да кажам дека е Ф-Е-Н-О-М-Е-Н-А-Л-Н-О!!!!!! Мирисот е многу дискретен, потребно е многу малку да се нанесе а ненормално тешко се брише - ќе го нанесам навечер после миење заби, ќе легнам (а сум многу немирен спијач и само се превртувам) и кога ќе станам уште го имам на усни едит Точно сум запамтила, Hipster го има препорачано Фала ти најмногу
Имам голем проблем со устата - многу ми е сува и испукана, па од летото почнав да ги користам медицинските лабела на Еуцерин и Виши... - инстантно ги омекнува усните и ефектот трае неколку часа - не остава сјај. - на старт имате чувство на водени усни, а потоа кога ќе се упие - усните се меки и нежни. Побогата текстура има од таа на Еucerin и не е воопшто лепливо.. - Го користам од пред една недела и можам слободно да кажам дека ова е тоа! Вистински третман за сува уста. Доволно е да се стави пообилно навечер пред спиење, за другиот ден преку цел ден да имате хидрирани усни. Ако имавте уште и проблем со „лупење“ со само 3 дена користење од ова лабело - проблемот исчезнува!
Денес гледам дека парче ми се усните од студов! Така да, девојки, давајте предлог за добро лабело - што ќе ми ги оправи усните, ќе има сјај (може и боичка) и да нема вкус на ванила! ФАЛА однапред!
Искрено кажано од сите други што сум ги користела досега не сум била позадоволна колку што сум сега од росал.Ги имам користено овие три и сум презадоволна за разлика од пред тоа кога ми беа усните ренде .Сите се убави со сјај и преубаво мирисаат но доколку сакаш да има сјај и боичка препорачливо е црвеното од вишна,од него сум најзадоволна