Зашо не ги глеам Нивеа лабелата по продавници? Значи нигде ги нема.Гледам само нивна имитација на пакувањата,од оние лабелата Labello. Иначе да ми препорачате некое лабело ама да биде така помрсничко,повлажно и да остава розевка боја.Купив росал од калинка ама суви ми се некако Росал...
Од Labello Fruity shine cherry многу е убаво,јас го користам,остава малку розевко-црвена боичка. Заборавив,имаш и други Labello Fruity shine што оставаат баш розевко.
Планирав да го земам тоа Labello fruity shine cherry само се двоумев пошто ги немам користено овие лабела,па незнаев дали се така повлажни пошто ептен ми е испукана устава
Убава ја прави устата и мека rosal natural не остава никаква боја,го имам користено многу пати и ако имаш малку мед стави,ќе ти помогне.
и мене ми е омилено со години го користам а за мирисот не правам муабет неодолив го сменив минатиов бидејќи немасе кај мене во продавница а очајно ми требасе лабело и купив на нивеа од мед и млеко и многу ми се погоди ама росал од боровинка е незаменливо
Имам побано секакви лабела но само едно ми одговара најмногу и баш е вкусно А тоа е Мед...Најприроден планински мед Си брцкам во теглата и го ставам на устата ама во поголем слој и после одприлика 5 мин си ја лижам устата Пробајте нема да згрешите
Има некаков вкус на нешто? Планирам да си го земам,бидејќи ниту едно лабело не ми помага со испуканава уста
Лабело обично користам на зима,кога ќе ми испука устата,повеќе користам кармини и сјаеви.Моментално го имам ова,мн е убаво ,од боровинки,и нема премногу јак мирис(што ми се допаѓа)и стварно ги омекнува усните,чиста10-ка
Нема вкус ниту пак мирис. Јас сум задоволна , се покажа како најдобро за сува кожа ( барем кај мене е така ) .