Го има оној класичниот мирис на лубеница што го имаат некои кармини и лабела или?? И видов дека има ново од праска... Оставаат боја новиве??
Јас го користам RLB Cherry lady, најубав ми е! сјаен е, не е сув -мрсен е и остава малце бордо-црвенишкава боја
дефинитивно ги расипаа лабелава на росал вчепа си го купив ова мирисот ни од далеку не е тој сто бесе
Ziaja Orange Lip Balm Одличeн и за во лето и за во зима. Преку лето го нанесувам во многу мали количини. Преку зима, доколку ми испука устата (малку повеќе од вообичаено), нанесувам од него и веќе после еден час како да немало никаков проблем. И го нема проблемот како останатите кои на ниски температури се згуснуваат и се чувствува како да има пластика на устата. Заштита, регенерација и мекост.
Сум испробала многу лабела,скоро сите на Нивеа. Купувам секогаш различни и еден период си имав и колекција. Најмногу ми се допаднаа од цреша и јагода. Имаат прекрасен мирис и даваат прекрасен сјај на усните. Ви ѓи препорачувам
Каде да си купам?... Па и на попуст плус Ова е лабелото од Форевер Ливинг, во Аеродром до Вучко имаат преставништво, продавницата е одма спроти тинексот. Но, нема да ти дозволат да земеш не даваат на оние што не се зачленети и дури и тие што се зачленети мораат да имаат нарачка од минимум 45 евра. Едино кога ќе отидеш таму да ги замолиш да се приклучиш на нечија нарачка, ако се погоди во тој момент да купува некој нешто Инаку лабелото чини 160 денари