Ако можеш да почекаш порачај го универзалниот балзам од Орифлејм, ако не, правец во најблиската аптека и земи го балзамот на Мелем (баш е мелем)
Го користам ова од орифлеим, не е којзнае што но мене ми врши работа. Јас многу ретко користам лабела бидејќи устата не ми се суши често. Хидратира и дава нега, но не пушта боја многу.
Ги нема кај нас овие,ги немам видено никаде.Сестра ми мене ми донесе исти вакви од Словенија,само Labello и прекрасни се,има доста внатре за подолго време.
Поминало повеќе време, сега го видов постот. Го порачав од овде Спојлер https://www.facebook.com/pages/Декоративна-козметика-и-нега-на-тело/319748168059780 Можеш да прашаш и ќе те известат дали вршат достава. Ако не, сигурно ќе ти препорачаат од каде можеш да го набавиш со оглед на местото каде што живееш. Мислам дека имаат и продавница/претставништво во Скопје.
Јас ги користам на Нивеа или на Росал убави се и двете, сега си реков да сменам и земав Голден Роуз, но не ми се допаѓа,не ја прави многу мека устата и не трае многу.
на росал се најубави, но она со боровинки има "лош" мирис. еднаш купив и во училиште една наставничка ми рече отворено дека не ѝ се допаѓа мирисот. Веднаш потоа морав пак ново да купам
Голден Роус вистина ги утнаа лабелата, друго се им е добро. Инаку моментално користам обично лабело од Нивеа, плаво.
Вчера го купив лабелово и морам да кажам дека сум презадоволна. Порано користев на Росал, но се одлучив да пробам нешто ново. Устата повеќе не ми е испукана, подолго дејство имс од претходните, а и прекрасно мириса. Има нежен мирис на лимон, но навистина нежен. Не е од оние лабела кои трујат на боровинки или јагоди. Лајк за лабелло
Го имам Violet Touch и сум презадоволна. Навистина е супер, го има својството на лабело, да ти ги омекне усните, но притоа со бојата целосно го дава шмекот. А без никакви глупости како сјај да ти додава и набрзо да го снема, туку како кармин, во поедноставна, шармантна варијанта.