Јас најчесто користам од Нивеа, и многу сум задоволна. И убаво мирисаат и вкусни се и ти ги прават усните многу меки, што е најважно И не ги менувам, само Нивеа !
Ај препорачајте ми лабело со мирис на ванила, само не од оние на орифлеим во кутивче што се затоа што мразам да си ставам лабело со прсти
Имаш од Галафарм лабело од ванила слика неможам да најдам, а мене ми мириса на павличева маст, многу е убаво и ефтино околу 50 денари е.
Иако не сум голем љубител на лабела,студов ме приморува на тоа Најчесто го користам од Росал со мирис на чоколадо или на Нивеа тоа што е со бисерен сјај
Лабело за усни т.н. вазелин си го викам јас ми е must have во секој период од годината, посебно во зима. Периодов го користам ова, околу 110 денари е и задоволна сум.
Моментално имам Росал од мед и млеко. Инаку не сум голем љубител на лабела, но за овој студен период се задолжителни.
Поголем несмасник од мене не познавам, најискрено. Си го изгубив hydro care , а не ми беше ни до пола истрошено. Сега во дилеми сум кое да го купам од овие двете, ма да некако тоа со маслинка повеќе ми фаќа око, немам појма зошто.
Labello е исто со Нивеа,истите производи се Еве примери : и Спојлер P.s овие две се нови,нека дојде пролет,ќе земам едно од нив и и
Моментално ги имам овие две и сум задоволна. Ја прават устата многу мека и убаво мирисаат. Јас сум за да го пробаш тоа со камилица, нема да зажалиш барем според мене
Мене ме интересира некој што ги има пробано овие новите од нивеа да ми каже дали оставаат некаква боја? Сакам безбојно лабело, а последен пат се зафркнав со едно што остава розева боја
Девојки има користено некој вакво лабело но розево? Го видов сега во новиот каталог на Oriflame, па се мислам дали да си го порачам.