Ова го сакам затоа што кога ќе се намачам усните ми се црвени исто како кармин скоро Потоа го користев ова и сум задоволна. Исто така и ова е од Орифлејм ама многу ми е убаво, сега прикрај е па сакам да порачам ново.. Исто и од овие сум многу задоволна
Не живеам во мк па го земав од грција, овде кај нас по супермаркетите ги има. А во мк провери низ космо,шатци дали има
Не знаев дека има Бејби липс во Македонија. Јас го имам зеленото, добро е многу, некако се издвојува од другите лабела, не е исто.
Истото и јас сакав да прашам. Јас моментално го имам тоа во средина ама не ми е купено од Македонија. Преубаво е. Јас користам само лабела, кармин не, и мислам дека нема лабело што не сум го пробала. Ама до сега не сум имала таков ефект од ниедно друго лабело. А каков мирис има тоа ич да не зборам, ми иде да го изедам. Сум користела и други овошни лабела ама ниедно не мириса како ова. Плус еве веќе секојдневно го користам месец ипол и не ми е потрошено ни до пола, и сигурно ќе го користам уште 3 месеци како ништо. Што не ми се случило со обичните, најмногу еден месец и потрошено е. Го барав секаде ама не можам никаде да го најдам овде, или воопшто го нема кај нас или јас не барам како што треба. Ако некој со сигурност знае дали ги има овие лабела кај нас и каде точно нека каже, ве молам.
Последните два месеци имав страшен проблем со испукана уста, ме болеше, имав како ранички од што ги кинев кожичките, ставав лабела секакви, и креми и НИШТО! А сега еве го зедов лабелото на Еуцерин и е најефиксано од сите што сум ги користела со сега, безбојно е и нема мирис ама многу помага, многу!
1.Blistex лабелата ако имате проблем со стварно испукани усни. 2.Labello,Nivea kako i Eucerin ги произведува иста фирма само како различен бренд.Nivea pearly shine, не го препорачувам. 3.Rosal не ми се многу омилени,ретко некои како Natural итн. 4.Vaseline се ок . Сјајчиња за усни обожавам само ми ги сушат усните. EOS лабела има во Македонија и каде?
Само сто сакав да прасам за лабелцава дали се добри си го порачав тоа од ванила и макадамија фала на информација
Од пробани десетици разни лабела од разни компании, ова ми е омилено. Бојата е прекрасна, усните меки и нежни. Не остава бели траги, а кога бојата и сјајот ги снемува, усните не се сушат. Кога ставам два слоја (два пати премачкувам едно по друго), усните ми светат, ама косата не се лепи (затоа и не користам секакви сјаеви).
Не оставаат боја,сјај даваат ја истакнува бојата на усните,како гроздова маст,само мене ми се подобри од гроздовите од продавниците оние од 20,помеки ги прават усните,уште ко ќе се намачкаш.Голема е паковката и убаво мириса,но не останува долготрајно туку моментално делува да ги омекни испуканите усни.Си ја брка работата
Мене многу ми се убави исто така од Нивеа, ЛипБалм, но морам да ги додадам и оние на Rosal цела зима користам од росал и мозам да казам најмеки усни на цела планета имам хехе