Моментално го користам балзамот на Yves Rocher.Малку не ми се допаѓе пакувањето, не е практилно бидејки е стаклено и мора со прст да се нанесе.А за ефект е ок, ама за таа цена очекував многу повеќе.
Јас го имам виолетовото , го користам веќе некое време и му давам чиста 10ка презадоволна сум мн ги омекнува усните а остава и боја .
После мелемот, како лабело во права смисла на зборот ќе го истакнам она на Burt's bees. Kaj нас го има само она со мед, барем јас само тоа сум го видела, и навистина си вреди за парите. Тоа во металната округла опаковка е поекомично дека е поголема грамажа, ама мене она класичното лабело ми е позгодно за користење па тоа си го земав. Чиста 5ка е лабелцево, посебно како ми мириса на мед да ги излижеш усните. Вреди за парите, иаку е за некои 100тина денара поскапо од класичните лабела. Цена во ДМ на попуст пред 2 недели 200 денари.
прекрасен мирис и ги омекнува усните. -исто и ова лабело,летото го земав-преекрасно мирисаше,баш за лето,изгледа не се продава вакво веќе,го барав по маркетите и аптеките го нема веќе .
Имам сигурно 4-5 лабела што ми се плеткаат во ташна ама сите оставаат црвена/розева боја. Она од Rosal Violet touch многу убава боја остава ама најлошо ја врши функцијата на лабело. Најчесто ставам Мелем па после од него, инаку ми ги истакнува сувите делови од устата. Од се што имам до сега пробано, единствено нешто што навистина помага во оменување на усните, барем кај мене е Blistex
сакам да купам лаболо од нивеа црвено и бидејќи ги немам користен незнам кое лабело има поубава црвена боја ???
Го има во Зегин, знам го имам гледано таму, само над 200 беше. Поисплатлива верзија ти е она во металното округло пакување, зашто е 8 грама, а другото е 4 грама.
Прочитав дека во ДМ има Baby Lips,па сакав да прашам дали има Electro и Dr.Rescue или само од обичните? И колку пари се ако некој знае..
Поради инсистирање на сестра ми си го порачав. Добро е? Го има некоја користено? Утре ќе ми стигне па ќе ви пишам искуства. 3 долари јас го имам купено моето.