Baby Lips и EOS Lip Balm сигорно веќе знаете за што станува збор .... (од Maybelline ) охххх многу сакам да си купам!! но незнам каде има Ако знаете ве моламммммм кажете ми !! еве слики:
^^ Јас па од овие лабелава на Мејбилајн воопшто не сум задоволна , убаво мирисаат некои од нив оставаат боја тоа да , ама многу ми се мрсни да кажам не се впиваат како што треба
EOS се најбави еве неколку што мора да ги пробате <3 lipblush http://www.bonnebell.com/products.php?id=56 candykiss lipbalm babylips chapstick original burst bees
Јас топло ги препорачувам Labello и Nivea (стандард нели)... И двете се на истиот принцип ама мене многу ми одговараат... Послeдните неколку пати го земам Labello Repair&Beauty кое ме спаси особено зимата... Остава малку боја како нежно розевкаста ама убаво е... Како од ментол малку е...
Овој балсам за усни на база на спа-терапија и јас го имам користено.Има спф 8 и овозможува добра хидратација на усните и заштита од надворешните влијанија.Според мене е подобар од лабелата,особено за зимскиот период.Го има во четири нијанси (transparent,natural pink,soft rose,caring nude).
Највеќе користам Росал, некако најубави ми се, највеќе ми траат Сум ги имала скоро сите, последно што го купив е ова:
^ Другарка го купи и не го користи, зашто не било доволно хидратантно и повеќе како кармин е, отколку лабело.
Искрено не сум баш задоволна од бојата, ама не знам.. можно е тебе да ти се свиѓа. Иначе има едно најново, розево е, уште посветла розева од оваа, се мислам дали да си го купам, бојата на тоа повеќе ми се свиѓаше, го видов во dm и Carefour во City Mall Па да де, кармин... за хидратација има други росал лабела
Јас го купив ова и после неколку ставања го фрлив...не сум задоволна ама ич,остава боја ама некоа си ептен безвеза и некако никаква ми ја правеше устата.Никогаш повеќе не би го купила а сум ги користела другите лабела на росал оние без боја,и се супер