Многу убаво мирисаат Ана, јас сум заљубена во мирисот на виолетовото. Не знам на што ми мириса, ама преубаво е, нешто како Хуба Буба мастиките.
Од сите што ги имав користено ова е дефинитивно најдоброто..нема никаков вкус,не се познава многу кога ќе се нанесе
Сега во понеделник ќе си земам Бејби липс од розевото и синото или жолтото незнам кое повеќе ме бендиса па ќе видиме резултати..инаку значи кога ги видов во продавничката значи полудев од радост, цело Скопје пребарав со другарка ми абе неможев да ги најдам и сега конечно ги најдов...ајм соу хапиии A претходно користев од росал од сите сум задоволна пријатно и слатко мирисаат и многу се добри користев еднаш од нивеа ама не сум толку задоволна ама пак си се океј
Имам користено најразлични лабела и сите ми помогнале за проблемот со испуканата уста.Најчесто користам на Rosal а и денес зедов на Rosal, тоа на сликата. Инаку следна прилика сакам да пробам Baby Lips.
Ги имам 1 и 2 (плавото и розевото) Многу сум задоволна доста се хидратантни , плавото безбојно е ,дава природен сјај а розевото остава прекрасна розева боја , многу девојки ме прашуваат каков кармин користам прекрасно мирисаат
Денес си купив од розевото Baby Lips и морам да кажам дека ептен ми ја хидрира устата,има доста убав мирис и остава малку розево.Го купив од ДМ за 99 денари,на попуст се.
Го купив розевото од Baby lips чисто да видам за што се крева толку фама и искрено...очекував мааалку повеќе од обично лабело. Боичката си е ок се додека не помине еден час и како ништо да немам на усните(мислам на боја и хидрираност). Многу повеќе сум задоволна од неутралните лабела како на пример росал. Спојлер
До сега ги користем лабелата на Нивеа, али пред некој ден купив лабело од Балеа и дефинитивно преубаво е за само 80 денари. Ви препорачувам да го земете и да го испробате