Девојки кое лабело има поубава боја кога ќе се нанесе, тоа со портокалова опаковка или со розевата? Ги видов во ДМ дека и двете се прекрасни, но дали има голема разлика, зошто се двоумам кое да го купам. На Baby Lips мислам
Па има разлика , едното е црвено,a другото розево.Јас сум заљубена во розевото , преубава боја и мирис има.
Дава некаков сјај, бојата му е ептен бледа, баш праска. Преубаво мириса и јас си го користам дури и за излегување навечер, како замена за кармин. А не е нешто интензивно, ама многу е нежно и омилено ми е, заедно со плавото.
Има ли некоја искуство со овие балсами од Авон? Да сподели искуство ако сака,дали се добри како тој универзалниот балсам од Орифлејм. Во наредниот каталог се по 99 денари па се мислам дали да си порачам
да да јас имам вакво и го користам за устата зато шо многу ми пука и ми помага стварно ми помага.... некогаш го користам и за рацете зависи ама помага стварно Колку пари се тие?
A, плавото каква боја остава? Инаку од денес се по 97 денари во Рамстор, со клуб картичка, за оние кои прашуваа за цена, јас се мислам уште кое да го земам
И јас го користам моментално и сум преезадоволна од него.Навистина усните ги прави меки и издржува подолго време
Се помирив со тоа дека сеуште ги нема овие на Нивеа кај нас ( иако мислам дека би требало да стигнат кај и да е бидејќи веќе ги има во Лили маркети низ Белград ) , кажете ми ги има ли барем овие на Лабело? Сега листам Убавина и здравје и е дадено како предлог, пишува цена 147 денари. Го има кај нас или овие така си вадат од ракав цени како и обично
Деновиве ќе си го порачам лабелцево од Oriflame со масло од Макадемија, ми ги имаат фалено овие Essentials убави биле. Се мислам може и 2 да си земам пошто се 89 денари.
Нееее не би требало, ова како проѕирно ми изгледа не верувам дека ќе остава бело или било каква боја... чисто за омекнување на устата е.
Ги имам овие две и сум презадоволна CHERRY ME дава убава боја главата не ја вадам надвор ако не ставам од него замена за сјајче ми е , а и многу ги негува усните, а PEACH KISS дава убав сјај и го користам ппрешежно за по дома и ретко за до пазар зошто секогаш морам да имам лабело на уста инаку ќе ми исиспука
Се залетав по новите на Росал. Го земав morning rose. Спојлер Сум се зафркнала како никогаш. Јас мислев дека всушност тоа е лабело, ама остава некоја минимална боичка. Тоа е типичен кармин, така и мириса. Устата за буквално два дена ми ја направи партали. Никаква хидратација не дава, дури и дополнително ја суши. Катастрофа. Бојата е навистина убава, ама не ми вреди ништо тоа кога устата цела ми е сува и не изгледа убаво. Одма после си го земав розевото, обичното на Росал. Тоа ми беше проверено, многу убаво ми мириса и устата ми ја прави премека. Спојлер Гледам пишувате за новите Baby lips. Штознам, некако не ме привлекуваат да ги пробам. Многу ми се шарени, бебешки. Не ми се убави на изглед. Може и ќе го променам мислењето. Уште тие остана да ги пробам.
Да ве известам дека во најновиот каталог на Орифлејм го има овој гифт бох, 1299 ден. , ова некако многу се фаќа за четири. А, има и посебна понуда, ако купиш нешто во вредност од 799ден. , можеш да го купиш за 549 ден. Кокос, карамела, цреша и ванила. Инаку, јас си го порачав ова: