Мислев дека сум единствена само пофални зборови тука гледав за розевото а искрено бојата супер а хидратација 0 и така си го купив пак за мене најдоброто rosal-milk&honey
Моментално најомилени ми се лабелата на Eos, не се воошто скапи, по 3 долари и тоа во обичен маркет, имам 3 различни, омилено ми е тоа со мирис на кокос, мириса неверојатно. Супер хидратира, не остава боја-прозирни се, лесни и имаат навистина примамлив дизајн.
Блазе си ви на вас кои имате ДМ маркет. П.С. Наскоро ќе ги сликам моите лабела, сите кои ги имам, и полни и празни, бидејќи ги собирам и ќе прикачам слика.
Го користам ова и сум презадоволна! Доста е хидратантн, остава малце сјај и светло розева боја и е околу 90 ден.
За Нова Година ќе идам во еден од Европските градови и во план ми беше да си купам лабело Eos. Hipster кажи каде попрецизно да ги барам, во маркети ги има или посебни се продавниците со знакот Eos? Во Србија веќе ги има но во Македонија малку потешко
Го купив ова лабело и воопшто не сум задоволна.Мене не ми хидратира доволно некако ми ја суши устата и мирисот не ми се допаѓа.Јас не сакам овошни мириси на лабела/балзам за усни и сама незнам зашто го купив ова
Aлекче не знам за Европа, од Америка ми се, затоа и пишав долари не евра или денари. Најпопуларни се во Америка зашто се од домашно нивно производство, 95 посто органски, и 100 посто природни. Плус ефтини се доста, поефини него бурт бис кои исто се органски и многу добри, плус имаат ептен софиситициран дизајн и американците паѓаат на тоа. Јас ги земав дека беа ефтини, во голем дел од продавниците за облека ги има, додека чекав у ред за да платам ги имаше од страна и рандом земав да ги пробам, и ми се допаднаа, после гледам дека се ултра популарни, нема кај не се продаваат и сите ги имаат. Ефтини се доста а солиден квалитет. Ми се свија тоа што не се многу мрсни и преубаво мирисаат. Јас се заљубив во тоа со мирис на кокосово млеко, фантазија е. Би те советувала да прашаш по најголемите маркети и парфимерии дали ги држат и дали знаат која парфимерија ги држи, ама пази многу многу поскапи се, како што можев да забележам од нет во евра ги продаваат по минимум 8 долари што е повеќе од дупло. Мислам дека има страни каде може да се порачаат од кај нас и шипаат во Македонија.
Многумина за EOS велат дека не чини, а на многумина премногу им се допаѓа. Како и за секој производ, има поделени мислења. Јас сакам да ги пробам, имаат слатко пакување, различни мириси, изгледаат интересно. Се појавиле и некои Revo, слични на EOS. Веќе имаат и Chirstmas collection и Haloween. Делуваат интересни и примамливи. Ех, камо да имав некои роднини во Америка, кога ќе доаѓаа навака само лабела да ми носеа за подарок, или пак по пошта. Многу сакам овие да ги пробам.
Ти Благодарам Хипстер на искрениот и исцрпен одговор, баш ќе видам дали ги има а ако не најдам ќе ги прашам и самите продавачки во некоја од поголемите парфимерии.Се работи конкретно за Милано како што прочепкав по италијанските форуми големи се шансите воопшто и да ги нема. Супер ти е идејата на крај краева ако не најдам таму, да си ги порачам преку интернет.А за избор го зимам ова од Кокосово млеко и без да го помирисам бидејќи не се сомневам во твојот истенчен вкус
Јас сум шопингхоличар на лабела.Имам премногу, а ако купам уште некое мислам дека мајка ми ќе ме избрка од дома.Не знам зошто, ама ете зависна сум од тоа да пробувам нови лабела. Oд baby lips ги имам cherry me и pink punch, постојано читав reviews и во секое второ youtube видео ги имаше, и сакав да ги пробам.Од pink punch не сум нешто задоволна,конкретно бојата не ми се допаѓа, а за хидратација е океј.За мирисот имаат 10-ка, pink punch ми мириса на хуба буба мастики, а cherry me на некоја мешавина од цреша и јагода и ми доаѓа да го изедам, а и секако на cherry me бојата многу ми е попогодена. Во топ 3 лабела би ги ставила овие. 1.Softlips double mint Го добив на поклон од странство, и многу ми е криво што го нема кај нас, па ќе барам по интернетов за да го нарачам.Има мирис и вкус на ментол,spf заштита 15, има интензивна хидратација, безбојно е.Е сега кога ептен ми е оштетена и испукана устата ме пецка малку, ама затоа за ептен кратко време ми се оправени целосно. 2.Rosal LipBalm Cherry Lady Oва го имам веќе подолг период и редовно го ставам, има мирис и вкус на цреша, дава убава црвеникава боја, а јас бидејќи немам навика да ставам кармини и сјаеви, ова ми се наоѓа супер.Си хидратира доволно, и долго стои на уста 3.Sierra Bees Organic Pomegranate Lip Balm Го нарачав од iherb не некоја промоција за 0.50 usd, и сега криво ми е што не нарачав повеќе, морам да си земам резерви Мириса најпрекрасно, на органска база е, со мед и маслиново масло, нема боја и многу мека ми ја прави устата, и вкус има убав
Еве ја мојата колекција од лабела. Скоро една година ги собирам, не се сите купени наеднаш, и голем дел од нив се потрошени. Квалитетот на сликата е за никаде, ама немам подобра камера. Секогаш ја надополнувам колекцијата. Па, во исчекување се сега да пристигнат нови лабела од Орифлејм и Авон, а сакам и да ги купам останатите три Бејби липс. Спојлер: ЛИСТА НА ЛАБЕЛАТА 1. Baby Lips Intense Care 2. Baby Lips Cherry Me 3. Baby Lips Hydrate 4. Rosal Hydro Care 5. Rosal Star Fruit 6. Rosal Cherry Lady 7. Rosal Sensetive 8. Rosal Blueberry Dream 9. Rosal Shine on me 10. Rosal Pretty GIrl 11. Rosal Morning Rose 12. Rosal Violet Touch 13. Balea Golden Lips 14. Balea Mandeltraum 15. Labello Hydro Care 16. Labello Fruity Shine Peach 17. Labello Fruity Shine Watermelon 18. Avon care Protecting lip balm with shea butter and almond oil ____ 19. Oriflame Tender Care Coconut 20. Oriflame Tender Care Almond 21. Avon Care Lip Balm with Vitamin E 22. Balea Juicy Orange 23. Bon lip balm Orange
И јас го имам истото.Многу убаво мириса...нема некој ефект, но остава трага на краевите после пола саат, како да имаш пења на устата
Пред некое време на подарок од татко ми ги добив сите Baby lips лабела и нормално не ги користев како секој нормален човек,едно по едно,туку во исто време ги отворив сите за да ги пробам. Еве ги моите впечатоци.Немаат посебни имиња (или не им ги знам,па затоа по боја ги пишувам) 1.Плавото лабело -Безбојно е,доста хидратантно. Го користам кога излегувам надвор од дома,на сувиов студ и супер се покажа,а имам прилично сува уста. Маана му е што сосема малку се чувствува мирисот на лабелото,чувство како да си лапнал крема,па ја осеќаш на грлото.Кај ова лабело тоа не ми пречи. 2.Зеленото И ова лабелце е безбојно,малку побрзо го снемува од претходното и некако чудно затегната ја остава устата после тоа,откако ќе исчезне. Затоа цело време морав да го нанесувам.Инаку има баш пријатен мирис,на јаболче мене ми мириса. 3.Жолтото Лабелово е со Ув заштита,слабо си ја врши работата за хидратација на усните. По нанесувањето имате чувство дека сте изеле пола кило крема за сончање. Така мириса и многу грозно се чувствува тој мирис во устата. Освен тоа горчи.Најнеомилено ми е од целата колекција. 4.Виолетовото Многу симпатична,нјуд боичка има. Веќе користам второ пакување од него. Слабо ги негува усните,ама ми се допаѓа како изгледа нанесено. Пријатен мирис има и не се чувствува додека е на уста. 5.Розевото Има многу јака боја на прв поглед,ама на усни е суптилно и им дава здрав изглед. Негува сосема солидно за лабело во боја и најубаво мириса од сите,има мирис на Џунга Лунга мастики и мене ми доаѓа да го изедам. Тоа се сите што ги имам, го немам пробано само лабелото во портокалова амбалажа.И тоа што остава вишна боја,ама до сега го немам сретнато кај нас. Општо мој впечаток е ,дека се преценети и дефинитивно има многу подобри лабела за помала цена од Авон,Орифлејм,па се до поскапите Еуцерин и Неутрогена што за сега ми се незаменливи во однос на негата што ја пружаат.
Најзадоволна сум од производите на Blistex. Lip Relief Cream и ProtectPlus ги имам користено. 10/10 Исто има и овде на страната повеќе информации: http://www.blistex.eu/products/lip-relief-cream
Се зачленив само заради оваа тема. Дали можете да ми препорачате некое убаво хидратантно лабело, безбојно да биде и да има некој убав мирис? Нешто како безбојното Baby Lips, ама да биде од друга фирма И да не биде од оние што чинат по 170 денари па нагоре. Благодарам однапред