На цреша има мирис, нежна боја остава поминува и место кармин.Не е нешто посебно хидратантно, за парите е солидно (таа цена кога беа на попуст, сега не знам колку се)
За жал ги нема во секој каталог, треба да ги начекаш но ако бараш балсам кој е сличен по квалитет (а не ти е проблем да го нанесуваш со прсти) јас би ти го препорачала овој на Мелем
Прекрасно нешто, јас се заљубив. Има прекрасен мирис, остава нежно црвена боичка и светки исто како да сте ставиле сјајче и што е најважно ги омекнува усните и е трајно.
Го имам лабелово од авон и е преубаво Мириса на ванила, кога ќе ставам усните ми се меки и нежни, и се задржува подолго време, препорачувам
Дали некој ѓи користел лабелцава на сликава и како бил задоволен? И да не знае некој каде може да се најдат за да се купат и колку денари чинат? Фала
najdobri se avon go imam ovoj od jagoda mn e dobar http://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite/static/p/mk.html?make-up/lips/p/4532-8 preporacuvam
Само што започнав да го користам лабелово, одлично е. Никогаш досега немам купено лабело со пореален мирис (а и вкус) на кокос. После ден-два користење можам да кажам дека убаво хидратирано, но понатаму подобро ќе осетам дали ќе го биде или не. Во секој случај, толку убаво мириса што постојано си нанесувам од него.
Исто и јас со лабелото од ванила од Yves Rocher. Еве денес го купив ама толку е убаво како путер е, и многу убаво мириса... ми се чини си ставам на секој пола саат пак.
Пред некој ден видов во ДМ се пристигнати и Baby Lips Electra. Донесени се вкупно 4 бои, од кои јас би сакала да купам 2. Дали некој од вас веќе купил и како е задоволен од Baby Lips Electra??