Девојки доколку ве интересира, го разгледав составот на лабелово (професионална дефомација што да правам ахахахха) и мора да кажам дека е фантастично. (проверив едно, она со јагода се надевам сите имаат ист состав горе доле). Има прекрасни масла, шеа путер пчелин восок и природни екстракти. Штета што го нема кај нас!!!
Јас воопшто не сум задоволна од лабелата на Балеа. Користев едно од бадем, пред некој ден го потрошив она со јаболко и цимет, отворено ми е лабелото со карамела, меѓутоа ниту едно не ги хидрира усните. Околу петнаесетина минути ќе стои на усните, а потоа се суши. Моментално го користам она што е во тубичка од кокос, исто од Балеа, и не е нешто посебно. Остава многу сјај и не хидрира, ги остава суви усните. Едно големо за лабелата, иако пакувањето и вкусовите им се навистина примамливи.
Росал можеби имаат нов дизајн, ама „механизмот“ им е крш. Ми паѓале и друг пат лабела, ама ниту едно не се распарчило така како овие на Росал. Имам неколку и речиси сите ми се испокршени долу кај делот за одвртување. Ова е последен пат што го купувам плавото класично лабело на Росал, ќе се вратам на Нивеа хидро кер и универзалниот балсам на Орифлејм.
IMAV DOSTA PROBLEMI VO TEKOT NA ZIMATA SO USNITE, MI BEA DOSTA SUVI I RASPUKANI PROBAV SE I SESTO, NO EDINSTVENOTO RESENIJE VRUVAJTE GO NAJDOV SAMO SO AVENE STIKOT
jas si go kupiv od zegin gtc, cenata e 430den. no mislam deka go ima i vo drugite pogolemi apteki, koristam dosta proizvodi od Avene, i sum zadovlona, no imam i informacija od sestra mi deka moze i online da se poraci od http://apteka.com.mk/
Јас го имам тоа од јаготка. Има преубав мирис. Кога му правам swatch се познава некоја портокалова/розева боја, не можам да одредам каква е. Меѓутоа на усните, барем кај мене, дава само нежен тон. Во однос на нега не е ништо посебно. А, за омекнувањето, не знам искрено, не сум забележала ништо. Ти препорачувам да ги пробаш. Јас ги начекав на попуст, ако не се лажам 129 ден. беа. Во план ми е црвенкото следно.
Лабелово е закон! Другарка ми,ми го купила и ми го дадедека знае колку проблеми имам со устава распукана цела,дури ни eos не е како ова. Устата ми е омекната има огромна разлика,не го мењам за ништо кога ќе ми се потроши ќе го купам! Мрсно многу (баш такво сакам) Пробајте го јас се заљубив