@makgirl Ги имам црвено , беж ( си го присвои мајка ми ) и розево . Розевото пошто ми е дреч многу го ставам навечер , а црвеното кога не се шминкам многу, за надвор во ми е во несесер
Миа, безбојно е, да, не остава ниту сјај на усните, така што можеш врз него да си ставиш кармин, сјај за усни или со моливче да го комбинираш. Инаку, го има во ДМ и во Рамстор Мол маркетот го гледам, таму ги има и кремчињата.
Momentalno najmnogu mi odgovara i zadovolna sum. Inace denes gledav na Tv za labelata na EOS deka predizvikuvaat alergii i duri imase devojki na koi ustata im se razranila. Taka da nikogas poveke nema da gi koristam.
Коритсаки да го пробаш и да ни кажеш како се покажало А ова чупа чупс лабелово нешто како eos ми се чини дека е го видов и јас пред некој ден во ДМ само малку е помало од еос
Нека не те лажат такви сензационалистички вести, нормално е дека меѓу илјадниците кориснички на тој бренд ќе се најдат девојки кои се алергични на некоја состојка која ја има во лабелото Јас досега имам реагирано на продукти на Нивеа, Авон, Балеа, Афродита и Бубхен- не е дека нивната козметика не е квалитетна, напротив, туку ете јас не поднесувам нешто од тој хемиски состав.
Ова се сите мои лабела што ги имам,значи постојано купувам дека обожавам лабела. Baby lips портокаловото - има мирис на вишна остава црвена боја,мириса преубаво ама според мене не хидрира и ништо не ми помага онака само да си стаиш на уста колку да се каже. Baby lips црното - Ова им е од колекцијата Electro има како неон розева боја,остава розева боја нешто како карминче е ама многу помрсно од кармин и ова го ставам колку да имам нешто на уста не ја хидрира устата бар мене не.. Колку за боја онака ми е. Мириса исто како Бејби липс розево што е pink Punch исти се. Baby lips виолетовото - Мириса на праска,вака кога ќе го видиш со око има некако Nude кафеава боја со светки е Ама ништо не ми помага ни ова планирам да го џитнам ич не ми се свиѓа одма се суши на уста и на нерви ми иде. Јас стварно не знам што толку ги напраија овие Бејби Липс... Кога ги видов првпат на рафтовите се залетав сите наеднаш ги купив. Али ај не се толку лоши бар за боја на уста да имаш некоја. Balea виолетовото - Значи најнајнај убаво лабело! Многу е мрсно долго време останува на уста многу си го сакам ама ми остана уште многу малку за жал, мене ова ми мириса на мед и млеко ја омекнува устата и ова лабело ми ја опраи. Eos црвеното - мириса на летно овошје,најмногу преовладува мирис на праска,хидрира и мирисот го обожавам Eos розевото - Мириса на јаготка го обожавам и хидрира EOS зеленото - Мириса на диња сеуште го немам пробано како ново си стои така само дека сакам да потрошам уште некое па да го почнам ама преубаво мирисаа Значи кој еос и да го купите нема да се зезнете едни од најубавите лабела на светов! Жал ми е што ги нема во Мк би сакала да ги има ама доколку сте во можност од странство набавете си ги нема да згрешите А тоа дека правеле рани не верувам дека е точно и било кое лабело еос не остава боја Labello Hydro care синото - има многу нежен мирис,го обожавам ова прекрасно хидрира на сите ви го препорачувам го земав пред недела дена и го сакам мноогу Labello vitamine shake - Убаво лабело мириса на малина остава светло розевка боја на уста по втор пат го имам купено Го сакам многу иако слабо некако ми хидрира Labello LipButter - ова што го имам во розевово кутивче мириса на малина го обожаваам! Ова е за онака за по дома да си ставиш со прст не за надвор дека не е некако хигиенски со прст да се става додека сте надвор,јас ова го ставам пред спиење одлично хидрира откако ќе го потрошам планирам да го земам Labello LipButter Original тоа што е во сино кутивче Тоа е тоа
@Kimbery11 Во Дм? Каде е изложено отприлика? Зашто многу често сум во некоја од продавниците, и мноогу долго го барам баш ова со малина, и никако да го најдам