Не ги нема се уште овие лабела во мк , но може да се порачаат од нет. Слични на еос имаш во дм , chupa chups се викаат со мирис на јагода , лубеница
Пред некое време купив еос,едно од јаготки и тоа од кокос.Освен амбалажата и мирисот што ми се допаѓаат, за друго не сум задоволна. Баш кога ѓи купив во тој период за прв пат ми се појавија некои ранички на устата, не можам да тврдам дека е од нив ама сепак после некое време прочитав дека се појавувале алергиски реакции и ми текна дека и тоа е можна опција. Обично користам нивеа, а доста задоволна сум од burt's bees восокот за усни, има потврда текстура и мирис на ментол ама многу помага,мене ми помогна и за претходно споменатите ранички.Од burt's bees имам користено и неколку од лабелата во боја,океј се,јас повеке ги користев преку ден место кармин ама не помагаат како восокот.
Уште од мал имам проблеми со устата. Многу ми пукаше и ми течеше крв, особено зимно време. Пробав се и сешто, ама немаше некој резултат. Еве веќе со години го користам ова лабело за мажи е предобро и многу помага. Не остава сјај или боја и без мирис е. Ако вашиот брат, дечко или сопруг, небитно, имаат проблеми со распукана уста топло го препорачувам.
Тие чупа чупс ги немам пробано , а еос ги имаш на http://www.evitamins.com/ и на http://www.beautybay.com/ од првата страна имам порачувано витамини. Овие страници се амерички , така да најсигурно ти е од овде да порачуваш одколку од ибеј
Од Орифлејм ми се најдобри. Овие ептен ги прават усните меки Баш си порачав сега пак. А и задоволна сум од ова лабело.
Значи скоро сите лабела ги имам пробано, росал, нивеа, менхетен - baby lips... но како ова на лабело што хидрира не сум сретнала до сега, преубаво нешто.
Пa гo имa нa пoвеќе местa. Мoжеш и вo Тинекс дa гo нaјдеш, aмa тaму пoреткo. Гo зимaм или oд ДМ мaркет или oд Зегин. Ценaтa нa лaбелoвo е дo 140 ден. Oвa нaјмнoгу ми пoмoгнa.
Ако тебе те оправа што останало за нас женските Ќе си го земам наредно, само да го дотрошам женското.
@Lovy1 Се сложувам со тебе. Балсамот е одличен за употреба особено во зимскиот период кога усните се посуви и дехидрирани, а со редовно нанесување тој проблем се надминува. Јас го користам наутро и навечер само во домашни услови од хигиенски причини ( нанесување со прсти). Ги омекнува усните или било кој друг сув дел од телото. Содржи органски мед, природен пчелин восок и витамин Е. Балсамот помага во одржувањето на влажноста во кожата и создава заштитна бариера. Го користам оној со мирис на мед. Балсамот во стик го има во неколку нијанси од кои можам да споделам искуство само од неутралната. Има двојно дејство. Едното е спа-третман за затоплување и зголемување на микроциркулацијата на чувствителната кожа, а другото е за подобрување на хидратацијата и визуелно зголемување на волуменот на усните. Практичен е за секојдневна употреба и носење во чанта.
eos балзами за усни! Пристигнаа долго очекуваните балзами за усни од eos во dm дрогериите ширум Македонија! Побарајте ги омилените балзами за усни на нашите полици...сега достапни во 5 различни мирисни ноти! Женски проверете си во ДМ , ова го превземав од фб
Од секогаш сум имала проблем со суви и разранети усни, па затоа ми треба лабело што добро хидратира. Ги имам пробано скоро сите лабела на различни фирми и резултатот секогаш бил разочарувачки. Лабелово на Labello original ми е незаменливо. Содржи пантенол и шеа путер и им дава необична мекост на усните, а најбитно од сѐ- ги хидратира и не ги суши дополнително. Плус одлично мириса. А понекогаш го користам и лабелото на Balea Sensitive. Но многу поретко и воопшто не се споредува со тоа погоре.