Јас сум задоволна, веднаш ги омекнува усните и има прекрасен мирис. Доволна е мала количина и ќе го користиш долго.
Јас не можам да заспијам ако не ставам лабело навечер. Имам испробано многу лабела али ни едно не било добро како ова на галафарм. Ставам навечер, и сабајле кога ќе се разбудам сеуште имам лабело на устата, мека е и воопшто неми пука. Не свети и нема боја. Го купувам од дм и мислам дека не еповеќе од 100ден. Дефинитивно најдоброто лабело што сум го пробала.
Јас подолго време го користев на Неутрогена, ама на вакви студени денови ни тоа не помага. Крема од невен пред спиење и наутро се како нови
Ја не знам веќе што да правам со моите усни! Значи, имам убава форма и големина дури некогаш ми се и многу големи па ме нервира но некогаш кога ми се суви и им ставам лабело па ги гризам кожичките толку ммогу ми се смалуваат ко без уста сум абе тотално разчична особа и посакувам да лупнам силикон! Што да правам? И зошто се случува ова? А ми остануваат такви никакви неколку дена и потоа ми се враќаат во нормална состојба