Дали некој ги има пробано лабелата од Rosal - Macarons, во округло паковање, да ми каже дали и каква разлика има од овие што се класичниве стикчиња? Мислам дека откако почнав да го користам плавото лабело на Rosal, So Natural, со шеа путер, устава ми се препороди - не ми пука и и дава мекост и нежност, така што ми е незаменливо.
И јас имам приметено како да исчезнаа. Иначе од истата фирма се Лабелло, т.е тие се и оргиналните први лабела, и се многу подобри од Нивеа.
Препорачајте ми некое лабело ептен убо девојки Да не ми се лупат усните ( пошо од некои си имам таква мака ) и добро да е за под кармини...
До Скопје да идам сегаааа? Во солуна грош сомуна до солуна сто сомуна...ете колку ке ме кошта лабелово А тоа кремчето што е, би ми завршило ли работа? Го имаше барем тоа
Провери и по супермаркетиве , јас во Рептил во Ск имам гледано , види по Тинекс , Веро а од аптеките Зегин ,Еурофарм
Да, јас си го користам од кога го изгубив лабелото и да ти кажам право за сувите кармини на малена е одличен заштитник.