Срц еве јас како Охриганка ќе ми ти кажам. Види во Зегин ама она кај градинката Јасна Ристеска таму секогаш има. И сигурно го има во аптеката Першоли ( хахха мислам дека вака се вика ) поточно се наоѓа на крајот од старата чаршија наспроти Дон маркетот накај патот за варош. Јас завчера го земав последното од Миса маркетот.
Најдов само ваква слика Ова го користам со години. Ги земав и новите, црните , според мене не вредат. И нијансите им се катастрофа. Ова ми е топ и за на работа. Дискретно црвено
Ги има во ДМ маркетите, само не знам колку пари беа, не ми текнува. Burt's Bees производи има и во Космо, меѓутоа не сум приметила дали ги имаат лабелата или не. Веројатно би требало да ги има и таму.
На мејбилин од ментол и тоа едно во плаво пакување.Знам дека на многу не им се допаѓаат мејбилин лабелата,ама мене ми се ок.Инаку за усните е убаво и мелем кремчето (не го имам пробано лабелото,туку кога го имав универзалното понекогаш се мачкав и на усните па ми беше убаво).Инаку мене најдобро за усни ми е путерот за усни (имам користено на Лабело,ама планирам да пробам и некои на Нивеа).
Сликата ми е од нет,зборував за путерите за усни.Инаку мислам дека има лабела на Нивеа по аптеките,провери и во ДМ,Космо,маркетите,сигурно имаат. Морав да редактирам,заборавив да допишам дека имам видено сет од лабела на Нивеа со плус уште некој производ (не знам дали беше обичен универзален крем или путер за усни).Ги имам видено во Тинекс и Рамстор. Во форма на срце мислам дека беше кутијата.
Ми треба некое лабело за усни за летово, времево е топло веќе па кармин преку ден не практикувам многу. Дај предложете ми некое лабело