Хахахахахахахахахаххахахах smiley 22 јас морам да кријам в дупки оти мама ми ги зема башшшшшшш сите за на сметка демек ,,да се штеди децаааааааааааааааа,,
Скорпија Тајната на Скорпијата е таа што имаат многу тајни кои никогаш нема да ги откријат, ја чуваат својата приватност, но доколку им се отворите и им пристапите искрено тие ке почнат да ви се отвараат. Доколку сами сакате да откриете кои им се плановите нема да ви успее. Немој да заборавате дека се многу љубоморни, не простуваат и не забораваат, а после флертот на партнерот ја раскинуваат врската. Точно
Рак Раковите се големи плачковци, па така секогаш кај вас имајте марамче. Овој знак секогаш се бави со исполнување на своите емоционални потреби, што е и причина на нивната несигурност. Освен што се плачковцизнаат да се однесуваат како пијавици срема партнерот. Досадуваат, бараат постојано да им се искажува љубов и да им се кажува дека тие вредат многу. Затоа и телефонот ке ви звони повеке одколку што треба. За да го избегнете тоа пуштете ги тие да се грижат за вас,или купите им маче или куче. -Блондираново е барем кај мене се точно од буква до буква.А и во другото има нешто точно ама не баш. И за близнаците има некои работи кои се точни
Скорпија Тајната на Скорпијата е таа што имаат многу тајни кои никогаш нема да ги откријат, ја чуваат својата приватност, но доколку им се отворите и им пристапите искрено тие ке почнат да ви се отвараат. Доколку сами сакате да откриете кои им се плановите нема да ви успее. Немој да заборавате дека се многу љубоморни, не простуваат и не забораваат, а после флертот на партнерот ја раскинуваат врската. Па точно е, особено болдираново. Кога некој ќе ми се отвори и ќе ми се довери, кога ќе ми покаже целосна искреност, спремна сум и јас да бидам двојно поискрена.
Близнаци Близнаците се прикриени шизофреничари. Имаат подвоена личност, и никогаш нема да бидете сигурни со кого го поминувате времето,дали ве привлекол неговата резервираност и страмежливост или дивјак кој урла и ја исфрла вишокот на енергија. Тие и самите себе некогаш не можат да се препознаат. Секоја прекретница во животот и нив самите ги збунува. Јас баш добро си се познаваам за ова лажат
Јас сум риба...и ова е точно...... Риба Често се случува да Рибите не успеваат да постигнат хармонија помеѓу духовното и физичкото. Рибите се склони кон зависност на храна, книги, телевизија, дрога, секс. Многу се осетливи склони кон уметност. Верност према партнерот им паѓа тешко а тие сакаат партнерот да им е верен. Своите грешки лесно си ги опростуваат. ....а ми се случи врска со еден рак...што е комплетно точно исто.... Рак Раковите се големи плачковци, па така секогаш кај вас имајте марамче. Овој знак секогаш се бави со исполнување на своите емоционални потреби, што е и причина на нивната несигурност. Освен што се плачковцизнаат да се однесуваат како пијавици срема партнерот. Досадуваат, бараат постојано да им се искажува љубов и да им се кажува дека тие вредат многу. Затоа и телефонот ке ви звони повеке одколку што треба. За да го избегнете тоа пуштете ги тие да се грижат за вас,или купите им маче или куче.
Девица Проблем со девиците е што никогаш не се задоволни. Уверени се дека никогаш и ништо не е доволно добро. Големи перфекцонисти се и болно педантни. Освен тоа мана им е што анализираат се па и најмала ситница, затоа нивните критики не ги земајте здраво за готово. Доколку сте со нив навикнете се на тоа дека некој ви ја кажува вистината ма каква и да е.
Овен Овните лесно се лутат и стануваат агресивни,а тоа е затоа што се многу плашливи особи. Овој знак е секогаш спремен за акција a е плашливец што го објаснува и неговиот темперамент кој му служи како оружје и заштита. Никогаш нема да ви признае но секој Овен е свесен дека многу ке си помогне ако го контролира бесот. Ако се впуштите во романса со овие вжарени глави бидете сигурни дека ке знаете да ги штитите своите интереси. Освен тоа мора да се потрудите да им бидете интересни бидејки досадата ја лечат со кавга.
Рак Раковите се големи плачковци, па така секогаш кај вас имајте марамче. Овој знак секогаш се бави со исполнување на своите емоционални потреби, што е и причина на нивната несигурност. Освен што се плачковцизнаат да се однесуваат како пијавици срема партнерот. Досадуваат, бараат постојано да им се искажува љубов и да им се кажува дека тие вредат многу. Затоа и телефонот ке ви звони повеке одколку што треба. За да го избегнете тоа пуштете ги тие да се грижат за вас,или купите им маче или куче точно...
Бик Никогаш нема да ви кажат но секој бик сака некој да се грижи за него. Потајно сакаат сигурност. Големи хедонисти се. Чуството за несигурност ги прави да трупаат пари и матeријални добра па така можат во тешки моменти да станат и спонзори од најтежок тип. Многу се чуствителни па можат да сватат дека сигурноста произлегува од нивното верување во себе а не во матреијалните добра. Не треба да се чудите ако под душекот најдете пари кои ке ги сокријат од вас. тачнооо
Девица Проблем со девиците е што никогаш не се задоволни. Уверени се дека никогаш и ништо не е доволно добро. Големи перфекцонисти се и болно педантни. Освен тоа мана им е што анализираат се па и најмала ситница, затоа нивните критики не ги земајте здраво за готово. Доколку сте со нив навикнете се на тоа дека некој ви ја кажува вистината ма каква и да е.