Ne mi hakira profil barem neznam jas za toa ama napravi drugi gluposti. Ali toa ne e bitno. Prijaveno e i ne se zamaram so toa poveke. Me interesirashe dali nekoj od forumov slushnal za sluchkata I kakvi mislenja imate okolu toa. Znaci od lazen profil beshe davan telefonski broj za komunikacija I laznot profil se pretstavuva kako da e toj sto go ima telefonskiot broj.
https://www.facebook.com/maria.baleva.54?fref=ts Дечки ве молам ако можете репортнете го профилов, лажен е и едно време беа објавувани и споделувани мои слики. Ако можете репортнете го и фала ви однапред.
Zdravo . Imav facebook mi go provalija , mi smenaa email adresa i password, pa nemozham da go vratam. Dokolku nekoj ima prijaveno vo DZLP dali mozhe da mi objasne kako e postapkata, koi dokumenti trebaat i kade treba da gi oratam email broj , vi blagodaram
Abe I mojot probaa da go haknat ama ne uspeaa si imam vo fam sto si razbiraat od kompnuteri I nisto ne bide ja smeniv odma lozinkata I ne uspeaa
abe kaj mene i email adressa smenaa i lozinka nemozham nikako da vlezam ... a celo vreme se ukluchuvaat stegaat like i se dr vo moe ime ... zato sakam da go prijavam vo
Odi vo policijata na oddelot za kompjuterski kriminal I ne stavaj lesna lozinka sto mozat da ja probijat
rabotava e sho email adresa e smenata , a i lozinkata taka da .... nemozham voopshto da vlezam zoshto ne znam koja e email adresata
https://www.facebook.com/Gevgelija-301131456657796/ Ако може да пријавиме во поголем број, катастрофа е ова што се случувс со млади девојчиња.. сељачиштава крадат слики од фб ги ставаат на странава и манијачат.. оф што се видов, греота и жално родителите треба почесто да ги контролираат младиве што прикачуваат по нетов. Патем пролистајте нр дај боже може ќе видите некој познат.
странава изминатите денови беше споделена во една од тие групи по фб и имаше многу пријави за да се избрише ама како шо гледам и покрај толку репорти сеуште си постои
Сега ги читав правилата на фб... УПМ! Не се прифаќа пријава за објавување фотографии, освен ако не е твоја или од твое малолетно дете. Мора да пријави лично тој што е на фотографијата, за да земат во предвид.