Јас не ја разбирам поентата на тоа.И немам.Една другарка еднаш имаше таков со лажно име и презиме и сите ги зафркаваше на чет а овие се чудат кој е Немам,а не планирам ни да си направам
Јас досега не сум имала лажен профил,а и нема за што да ми е корисен.Многу луѓе што ѓи познавам имат лажен профил и само со тоа се глупираат пред народот.И објавуваат разни содржини,додаваат непотребни коментари и друѓи работи.И јас сеуште неможам да им ја сватам поентата на тие што имат лажни профили.
аа луѓето прават лажни профили ради да видат шо се случува со тај шо го сакат..или поранешнио дечко..или да видат пријателите шо како за нив.. значи у пријатели имам ги милион лажни профили ама некој ден мислам се да ги мајнам шо ке ми се??
што мислите за FAKE прoфилите на fb? Најчести од фејкот сум сретнувала личности без карактер , или како едно девојче, да се направи “познато’’ па преку лажен профил земало мрднато се прави, демек незнаело што е хехе, па после збори како 20 годишна.Ги мрзам таквите.
што мислите за FAKE прoфилите на fb? Хм...не мислам ништо,ако имаат време да се занимаваат со глупости,тогаш во ред! Мене не ми сметаат и лесно ги препознавам лажните профили.За такви нема место во моите фб пријатели
што мислите за FAKE прoфилите на fb? Дека треба да се потрудат повеќе околу нив... Мислам алооо од 5км се гледа дека профилот е лажен и очекуваат да ги оставиш во листата на пријатели...
што мислите за FAKE прoфилите на fb? Уште еден начин, искомплексираните тинејџери да се празнат врз невини жртви
што мислите за FAKE прoфилите на fb? Тоа се луѓе што немаат свој живот и немаат друг начин да привлечат внимание!
што мислите за FAKE прoфилите на fb? Ниту ми направиле, ниту пак сметам дека сум интересна за некој да ми направи. А кога ќе размислам, се повеќе и повеќе сум убедена дека повеќето сами си ги прават. Како никнуваат бе по 20 профили дневно? Не гледам кој воопшто би се замарал со нешто такво до толку активно што постојано некој ми се жали по facebook.
Кога веќе сме кај лажни профили има направено лажен профил со мое име и презиме и со моја слика и објавува се и сешто а некои мислат дека сум јас не веруват дека е лажен. Јас го пријавив како лажен и неколку другарки ама тоа очигледно не е доволно не се бриши ајде кој сака нека ми пише порака ќе му дадам линк нека го пријави како лажен, ве молам
Не сфаќам што постигнуваат со лажните профили. Пред 1 година од одделението сакаа на една школска да и направиле лажен профил и да ја ставиле во врска со некој. Досега немам на никој правено и не планирам. И посебно ме нервира кога до името во заграда ќе видам: прв профил; втор профил; трет официјален профил, аман бе па колку профили планираат да имаат? Можеби си ги класифицираат: еден за баби, друг за школски и наставници, трет за другари....
Јас како помалечка имав многу лажни. Ама не за зафркавање, ниту слики имаа ништо така само име презиме треснато, за игри ми беа
Немам многу слики на фејсбук од мене баш од тие причини .Инаку,имам направено и еден лажен профил ,но не ставам слики од други луѓе!!!Милсам,не ни го употребувам тој профил,ниту пак имам пријатели на истиот
Ме имаат замарано лажни фејсбук профили, ама ги блокнувам и ништо не ми можат.Инаку јас ги имам милиони лажни фејсбук профили и тоа направени за игри.Мајка ми не сака да има свој личен фејсбук па јас и направив.Но ниту замарам луѓе од тие фејсбуци ниту пак објавувам непристојни слики и статуси.Мама само си игра игри на нив и си праќа животи (се однесува на животите во игрите).Тоа е се.
како помала правев многу лажни профили (онака измислени имиња) и тоа го правев бидејќи ми требаа за игри нешто да си пратам..