Многу веројатно исто таква некоја, искомплексирана, желна за внимание која не знае друг начин да го добие, па мора на овој начин, за жал...
јас сепак мислам дека е машко и дека е алех од ск сепак тој не верува во господ и можи да пишува онакви статуси како што беа за попот и такви работи против господ
Сепак мислам дека е машко и е добро смислено ... бидејки девојчево што викаа дека стои зад фејков е мало добро не баш мало али околу 12 гподини не верувам дека таа толку добро ги шета...а и ќе се исплашеше до сега со тоа што и се заканија дека ќе ја пријават ...
точно тој беше објавил слика од девојчето кое го направило профилот но не верувам дека дотолку тој би можел да биде
Па 99% сум сигурна дека е тој ете 1 оставам ако грешам али тој сите така ги хејташе и објавуваше слики од сите девојки да збира лајкови и сл...
Се си бидува луѓе со премногу слободно време немаат што да прават и ајде одма ќе исмејуват некој жално
Сега го гледам профилот на девојчево, повеќе од 13 години не и давам, ама па по пишувањето ми се чини дека некој ја хејта, некој што ја знае и направил профил. По ова што го прочитав и што и коментираат е страшна работа.
Јас па кога го видов тој постот за господ и попот ми идеше да ја отерам у пи*ку матер и да земам да ја пријавам веќе дојдоа и до тоа бе.. Дојдоа и до тој степен да се зафркаваат со многу сериозни работи значи тоа не е нешто за заебанција.
Прв пат слушам, сега ја најдов на фб и од авион се гледа дека е лажен. Може допрва ќе слушнеме за нејзината слава, и тие што мислат дека се паметни па си се зезаат со туѓи слики.