Ништо не останува тајно само сакам јавно да го објават е тогаш има да е тој/таа популаритетен ко шо си знај да пишува
Извинете вака можи тој Алекс вие другарче на нокој од вас али и да не е тој зад профилот не ми изгледа мене точен.. Објавува се и сешто си мисли фраер е со тоа или со лајковите? Во што го величите зарем тој е поарен од тие пто ги споделуваа? Зарем не се погледнал во огледало пред да прокоментира и објави девојка или дечко кој имаат мана? Извинете вака ама за мене е то болест на тујга несрејка да си крој славаа....Страшнооо
Овој Алекс не беше фарбан плав? Ако е тој гледам дека и презиме на фејсбук сменил. Кога имав јас фб не беше вака потпишан...
И тие се тинејџери/ки сигурно нормална возрасна личност не би подржувала тако нешто ... Страмота е и греота тоа шо го прај али ке порасни ке се свети ....да се надеваме
Јас лажни профили си правев само колку да си праќам парички на Фарма и Пет Вајл... Ама гледам дека некој нема што да прави па се занимава со работи кои што се правеле во 2010 кога уште не се знаеше кај нас што и како фејсбукот. И секое хејтање треба да си има своја мера. Ова со мешање на попови и светци не личи на ништо.
Верувај и мене многу, а па уште кога ќе ми текне дека и девојчево постои некаде, многу ми е жал и се нервирам околу ваквиве фраери на батерии и тие кои се палат на ова, за жал ги има многу како што гледам
Па, заслужуваат да ти кажам иако не верувам дека ќе дојде до тоа, некако појќе будали отколку совесни се луѓево :/