Близнаци Овој знак е навистина тешко да го фатите во лага. Тие се природно надарени проповедачи, што ги прави уште подобри лажливци. За да биде уште полошо(или подобро), тие се толку разговорни, што врвно ќе се забавувате со нивните приказни, па нема да гледате дали се вистина или лага. Хихихихихх морее ко ќе треба нешто да лажгам ме бива,немам навика да лажам но доколку морам некогаш ,така знам да го смотам човек што брзо ми истекнува лага што ќе има смисла да можам да ја образложам исто како што е наведено како некоја приказна уверлива Точно е!
За водолија нема врска. Лол. Јас сум водолија и не лажам често. Тоа ако се случи до 5 пати во година. Би излажала ако сакам да имам некаква авантура со пријатели, семејство и сл. Би излажала ако сум во неволја или ако не се чувствувам добро. Прво распознајте ги знаците, па после пишувајте
Рак подзнак бик. (спомнав овен и дека не верувам во хороскоп) Сака некој да погаѓа дали/колку/како лажам? Ако не ви е досадно.
Јас сум рак со бик во подзнак.Би требало добро да лажеш и да си остроумна. Лавовите, шкорпиите,водолиите и девиците многу добро лажат бар од моето искуство до сега, секако и ние раковите. Стрелците, близнаците не баш мене ми се многу очигледни. Јарците и шкорпиите уоппште.За останатите не знам не сум добро запознаена со вага,риби
Раковите не лажат на тој начин како што е прикажано во првиот пост. Не знам од каде и е изворот на членката што го пишала постот, но јас не се сложувам со тоа. Ако има знак што најмалку лаже е ракот.
Машките и женските ракови се најразлични од сите други знаци. Не викам дека и јас не лажам, но тоа го користам само за работи кои ќе ми требаат во животот, како на пример за на факултет, за испити и такви слични работи.
Девица Уште еден знак кој ја мрази лагата, освен во случај каде вистината може да го поремети успешниот завршеток на доделената задача. Тогаш го гледаат факторот на ефикасност, па ќе проценат дали лагата ќе биде помалку болна од вистината. Да, ние девиците сме претерано искрени, затоа и луѓето не не сакаат.
Бик Мажите родени во овој знак обожуваат добри работи во животот, па затоа им требаат пари. Многу пари. Така да, тоа е нивната слаба точка. Ако ви кажат дека немаат пари, немојте да им верувате. Обично тоа никогаш не е точно. Не сум маж. Штедаџика сум.