^ Единствената поврзаност со ПЛЛ е фактот што иста пистелка ги има напишано книгите, a после од книгиете се снима и серија, и Хејли има напишано погоре. Има некои поврзаности ама ако гледаме така, тогаш оние хумористичните сите се исти зашто се хумористични. Мене ми е тотално различна од ПЛЛ, не ми е страшна оваа серија ич, а прити литл ми е језинва и морбидна на моменти. Ова ми е љубовна тинејџ драма, каде две разделени сестри се посвојуваат од два различни пара, се наоѓаат после 18 години и тогаш сваќаат колку се различни, поише него што се слични. И сеа тоа заради различни воспитување ама и ген има малку улога. Сатн ми е размазена тотално, злобна и себична. Ема ми е искрено понаивна и смотана, ама поамбициозна, ама живото ја направил така да цени зашто немала никој и ништо. Мене не ми е слична ни со вампириве, едино што си ги заменија дечковците сестриве, ама па тоа има у секоја трета американска серија(секој со секого, сплетки, љубов, омраза, одмазда) Ја гледам пошто ме релакриса и не ме напиѓа да ја тумачам многу, има мали заплети и некои тешки мистерии и крвопролевање(како во ПЛЛ). И не се обидувам да ја споредувам или да и барам сличности. И мелем за очи се муживе, плус женскиве сите фураат одлична гардероба, па женско сум јебига интересно ми е
Спојлер Дефинтивно има хемија помеѓу Ема и Итан, ама скот е и тоа голем. Не требаше така и го каже,со него ќе имаш за прв пат секс, како да и префрла а он ја одби. Ма да и двајцат се глупи, од инат ќе виде со Сатн а она како го сака Тејер, не го сака баш Али не сум убедена во невиноста на Алек туку така лесно. Само да не почнат да ја влечкаат пак, само тоа. Мислам дека оваа сезона ќе биде поинтересена.
Спојлер Ужасно многу ме нервира Ема затоа што го искористува Тејр за да го направи Итан љубоморен... Стварно не знам што и е целта
Дали конечно ќе открие Лорел за Ема? Дај боже, вака више досадно станува. Следната епизода ми се гледа поинтересна него оваа. Итан мислам дека е сепоглуп и поглуп. Целов време се врти у круг. Мислам дека на Ема и е бољи со Тејер. И едно битно прашања, каде исчезна Ани Хобс? http://www.youtube.com/watch?annotation ... Tzb3ncxPnw
Таман решив дека дефинитивно нема да ја гледам серијава бидејќи не е нормално колку серии гледам во моментот, но гледам по коментариве дека ја оправаат серијава и дека станува интересна.И сега сум во дилема дали да ја почнам или не?!?!?! Инаку по сликиве некако главнава глумица ми личи на Нина Добрев од Дневниците на вампирите
продолжи да ја гледаш нема да згрешиш многу е добра серијата, поточно сега ја управија. Иначе во право си за тоа дека глевната глумица личи на Елена
Meне па не ми личи, дури Сатн/Ема ми е послатка. Елена е лигава, а оваа е опасна,и не е лоша глумица. Се на се, алекче да подобрена е, не е да припаѓаме у несвести,ама интересно серииче е. Има поише драма и неизвесност има сеа. Почнаа сплетките конечно. Сега и давам едно 7миче, башка и предобро се облакаат, да си плакне очи чоек.
^ Aлис ако имаш подобар предложи.Точно смешен насловот не е баш нај погоден, ама на никој не ми текнало до сега подобар. Инаку, супер беше претходава, посебно следната епизода ќе биде уште подобра. Сите работи се отплеткуваат, се поише и поише. Станува интересно, веќе е интересно. Промо за 6тата, и сник пикс линкови на самото промо. http://www.youtube.com/watch?annotation ... RCWIx6OMTo
Конечно ги изгледав сите епизоди, вклучувајќи ја и последната 6 епизода и можам да кажам серијава е на добар пат да стане погледана.На некој моменти ми е очигледна но на некој ме изненадува.Главната глумица Ема/Сатн глуми супер со оглед на тоа дека има спротивни улоги а е една иста личност(глумица).Незнам само што се случи со другата другарка Шејн мислам се викаше, знам дека отиде да живее со татко и бидејќи мајка и е на рехабилитација но многу бругу ја тргнаа а немаат абер да ја вратат.А и малку ми е чудно одеднаш толку луѓе во нејзината куќа Стајлингот им е прекрасен.Дури подобар од ПЛЛ.Мене лично најомилена глумица ми е Лорел(сестрата).Толку е мила и спонтана а и фаците што ги прави и се слатки. Спојлер Последната епизода беше ок, се откри дефинитивно која им е мајка, а и Лорел дозна конечно и прифати да и помогне на Ема.Не ми се допадна тоа што Тед одеднаш смекна и се однесува со Ребека како да нема ништо и незнам дали навистина тој е убиецот на младиот дечко?!?!?!Следната епизода изгледа ќе биде свадбата на брат му на Итан.Чекам да видам што ќе се случува понатаму.
Се согласувам со Алекче, ја подобрија серијава, има шанси да стане погледана и да ја продолжат за уште една сезона, не верувам дека ќе ја склопат во 2 сезони барем се недавам на уште една, мене ми е интресна за гледање и плкнење очи. Од последната епизода.. Спојлер ..највпечатливо сексот меѓу Итан и Ема, али штета не дадоа нешто поише Јас сум малку растрагната, незнам со кој поише ми одговара Ема дали со Етан или со Тејер. Ма да Итан ми е малку како незнае што сака, и сака да седи на две столчиња. Уште малку и сите ќе дознааат за Ема и Сатн. Само зашто мисламдека нема врска Тед со убиството до Дерек? Го мести Ребека. Има многу наразјаснети работи, многу сплетки и тајни што не се откриени. КАде е таа Ени Хобс од болницата???? И да тоа што сите живеат во куќата на сестрата на Ребека, и малку глупаво и нелогично... Промо за 02x07 Сник пик#1 Сник пик#2 Сник пик#3
највпечатливо сексот меѓу Итан и Ема, али штета не дадоа нешто поише КАде е таа Ени Хобс од болницата???? Хипстер имало секс меѓу Итан и Ема??? Мислам дека со Тејлот на крај беа интимни ама не дадоа ништо посебно.А за оваа Ени Хобс јас мислам дека нема да има никаква улога за понатаму, дека само беше камуфлажа за девојките, да не ја дознаат вистината.Бидејќи видовме дека и Ребека се знае со неа.
Спојлер Јас сум згрешила мислев Тејер и Ема, не Итан.. Не беше со Итан, и затоа Итан многу и се налути на Ема дека ќе биде прв пат со Тејер. Што знам мене некако поише ми одоговара со Тејер на хартија ама има поише страст меѓу неа и Итан. А Сатн се ми личи дека ќе остане со другиот кој нема да иде со Ема, ама ќе видиме. Што наумила Ребека само незнам, и ме неривира што се прави дека сака да бидат семејство, а очигедно е дека сака да го улови само Тед и ништо друго Децава и се изговор. А мислам дека Алек е тој што ги има раздвоено девојкиве, само да видиме зашто.. Ќе има и бакнеж меѓу него и Криситин, кога испадна нивана романса незнам.. Ептен се заплетка сеа, конечно инаку претходната беше малку досадничка...
Се подобри и се подобри се епизодиве. За разлика од pretty little liars почна подосадно ама многу побрзо се отплеткаа многу работи. И сега смена на парови, Ребека и Тед, Крисин и Алек?? I did not see that coming. Не ми е толку глупава како на почетокот што беше. Али не сум толку за Ема и Етан, како на почетокот незнам зашто. Некако поише сум за Тејер. Промото за следната http://www.youtube.com/watch?annotation ... sFIUmuTz6E На самото видео ги има линковите за сник-пикс. Ќе биде се подобро и подобро, сега и Тереса ќе исчезне
Јас ја гледав серијата до 12 епизода, 1 сезона и прекинав некако досадна ми стана.Но сега читам по интернет дека се подобрила серијата така да ке продолжам
Дефинитивно ми се допаѓа како ја развиваат серијава, од досадна ми стана многу интересна. Одличен запет со Тед се фарапирав како заврши епизодава. И во следната ќе дознае за Ема!!! Малку Тејер-Ема-Итан тригаголникот ми е досаден искрено Ема неможе да е толку нерешителна бре.. Сатн ме чуди, незнам дали е можно толку да се промени преку ноќ. Следната ќе биде мн добра http://www.youtube.com/watch?v=vcqkrbaJ204
Спојлер Ауу подзината си останав на крајот! Иначе читам коментари дека во книгите Тајлер бил убиецот.. ноууу, а толку е прекрасен! Мене ми нема логика али останува да видиме следната среда. Одвај чекам. Одлична сезона Штета што завршува..