Лажната принцеза (Sahte Prenses) [Сител]

Discussion in 'Серии и емисии' started by dragan4eDR, Jul 14, 2011.

1. The-Queen

The-Queen Популарен член

Ја гледам само поради тој Керем :) Иначе е веќе се видено, и се е очекувано.

Ахх.. Керем,Керем :mm: :wasntme:
    [​IMG][​IMG][​IMG]

easyyyyy and Hiii like this.
  2. dragan4eDR

dragan4eDR Популарен член

иначе серијава можда нема врска со филмот затоа што на фимот собарката не го лажеше до толку ама сепак серијава е направена вез основа на тој филм

3. BeYourself

BeYourself Популарен член

Драганчедр, сепак има многу исти делови со филмот. Гледала сум го, затоа кажувам. :) Сега, нормално дека ќе направат нешто поразлично, не може исто, ама у суштина првата епизода тоа беше. Втората и така и така.
    Пола саат даваа од претходната епизода, луѓее. Не се нормални овие од сител, дефинитивно. |( А, лажната принцезичка сега излезе и полицајка, море. Само се затрупи у 300лаги. Баш ме интересира како ќе се извлекува кога ќе ја дознаат, зашто нели, на лагата и се куси нозете. :)
    Иначе, интересна е серијата, ќе продолжам да ја гледам. :P

dragan4eDR likes this.
  4. mima83

mima83 Истакнат член

Тешјо дека ќе го загледам оти ги замразив турскиве сериии...ако нема што да се гледа,ќе ја гледам,а и ми се допаѓа главната глумица.
    Си сакам шпанска серија бе па :devil:

JuLleE likes this.
  5. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Загледав малце, чисто информативно :rofl: а според тоа што видов, досадна ми изгледа, така да не ја гледам, ништо веќе не гледам од серии, нити шпански, нити турски, никакви, досадни се, нема реалност во нив :!: :!:

6. mops

mops Истакнат член

серијава некако ми изглеа интересна ама сеа сигрно ке развлечат додека се открие која е уствари лажнава принцеза,а синхронизацијава е :puke:

7. PromoSitel

PromoSitel Нов член

Би сакал да излезам во пресрет и да помогнам ;) . Музиката што ја бараш нема да ја пронајдеш под името на серијата, бидејќи истата не е дел од нејзиниот саундтрак. Оваа преубава музика е искористена исклучиво за промоцијата на "Лажната принцеза". Само со неа успеавме да ја пренесеме почетната приказна онака како што сакавме и драго ни е што на гледачите им се вртела во глава. :) Повелете и уживајте...

http://www.youtube.com/watch?v=ZgKgaC4Jqb4

danniela5, dragan4eDR and eutixismena like this.
  8. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

јас го гледав собарката од менхетен инаку овој не..ама ми раскажаа бил прекрасен мора да се гледа

9. milicka19

milicka19 Истакнат член

Го изгледав и тој Собарката на Менхетен , но како што кажа и ти нормално е дека ќе направат нешто поразлично сепак тоа е филм а оваа е серија. Како и да е мислам дека филмот има одлична содржина. И доста поучни работи и вистините што и во реалноста се случува.(самохрана мајка осудена од заедницата и.т.н) Глумците ми се супер. :)

BeYourself likes this.
  10. Hell0.kitty

Hell0.kitty Истакнат член

Иначе бидејки на јутјуб нема видеа како е крајот на серијата.Дали некој знае што се ке се случи?????????? ;)

11. vendiii

vendiii Популарен член

Што мислиш што ? :wasntme: Најверојатно ќе се земат овие како и во секоја сапуница и ќе живеат заедно заљубени до крајот на животот |( ќе ги преминат сите препереки дека нели љубовта е појака од се :wasntme: . А лошите стандарт лошо ќе ги снајде или завршуваат парализирани не можат да зборат , сами и осамени или одат 2 метра под земја :!: :D

dragan4eDR and feminna09 like this.
  12. nena2010

nena2010 Форумски идол

Оваа принцезава ќе треба да се мажи за еден друг постар со проседа коса, и таман да рече да, кје се појави една постара жена и ќе каже дека она е принцезата што ја бараат и оваа ќе му се џитне на еден дечко помлад и со него останува. Нешто како Шекерката што заврши. Не го знам ликовите мајка ми ја гледа заради неа барав на нет и ова најдов. ако ви помогнав еве ви.

13. Look

Look Истакнат член

Јас ја загледав серијава од пуста досада. |( Навистина во овој период ништо нема што да се гледа по телевизииве. :|
    За глупава,да глупава е и тоа многу,но се наоѓа да разбие досада. :lol:

14. danniela5

danniela5 Популарен член

Филмчево како некја бајка е , сценариото ми е како на Пепелашка. Луѓево само памет се , ама ако :D
    Дефинитивно не го гледам повеќе, мака ми е што си губев време и со тие две-три епизоди што сум ги погледнала. Можев да си се релаксирам надвор некаде на убаво местенце ;)

eutixismena likes this.
  15. Shopaholic77

Shopaholic77 Истакнат член

Интересна серија , почнав да ја гледам , од досада нема што да праам и кон гледање серии одам :|
    А ова Џејлан е од Време на Дождови - Асли
    А Керем срцка права
    Мене па ми личат исто овие двајцава Керем и Еге :?:
    [​IMG] - Еге
    [​IMG] - Keрем , многу ми се слични
    И еве според ова за круната,свадбата,погребот видете во spoiler :angel:
    [​IMG] - свадбата Керем - Џејлан , за умирачката незнам мислам дека бабата ќе умре :?: , не сум сигурна , а за круната веќе сите знаете , Џејлан ќе биде принцеза ..
    И еве кога ќе се сретнат со бабата , мислам дека оваа е таа бабата па видете
    [​IMG] , [​IMG], барем јас така мислам дека е бабата , ако не е извинете
    :)

16. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

^^

Сега кога спомна за Еге и Керем, мајка ми е убедена дека се истата личност :D . Демек, овој Еге пораснал од таа серија и сега го глуми Керем :D

Иначе, мене ми е доста интересна серијава, се смеам доста на глупостите што ги има :rofl: , така да, само оваа ја следам поредовно.

17. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

можно е да е едниот ист, ама има праено операција на нос :wasntme: приметете ама му е широк на 1 слика!
    инаку што да кажам за серијава |( ....

18. BeYourself

BeYourself Популарен член

Еге и Керем не се истата личност.
    Еге се вика Cem Aktas, а Керем Haluk Piyes. ;)
    Така да, различни актери се.

Иначе, серијата сигурно ќе заврши во стилот „И си живееја среќно до крајот на животот“ , ама ајде, заради Керем мора да се гледа. :D 8)

19. Shopaholic77

Shopaholic77 Истакнат член

Гледајте денес во 14:50 реприза :)

20. Hiii

Hiii Популарен член

Серијата како да е наменета за 5 годишни деца но јас си ја гледам поради Керем и добра е за тепање време и смеење
    има доста глупи сцени
    :D :D