иначе серијава можда нема врска со филмот затоа што на фимот собарката не го лажеше до толку ама сепак серијава е направена вез основа на тој филм
Драганчедр, сепак има многу исти делови со филмот. Гледала сум го, затоа кажувам. Сега, нормално дека ќе направат нешто поразлично, не може исто, ама у суштина првата епизода тоа беше. Втората и така и така. Пола саат даваа од претходната епизода, луѓее. Не се нормални овие од сител, дефинитивно. А, лажната принцезичка сега излезе и полицајка, море. Само се затрупи у 300лаги. Баш ме интересира како ќе се извлекува кога ќе ја дознаат, зашто нели, на лагата и се куси нозете. Иначе, интересна е серијата, ќе продолжам да ја гледам.
Тешјо дека ќе го загледам оти ги замразив турскиве сериии...ако нема што да се гледа,ќе ја гледам,а и ми се допаѓа главната глумица. Си сакам шпанска серија бе па
Загледав малце, чисто информативно а според тоа што видов, досадна ми изгледа, така да не ја гледам, ништо веќе не гледам од серии, нити шпански, нити турски, никакви, досадни се, нема реалност во нив
серијава некако ми изглеа интересна ама сеа сигрно ке развлечат додека се открие која е уствари лажнава принцеза,а синхронизацијава е
Би сакал да излезам во пресрет и да помогнам . Музиката што ја бараш нема да ја пронајдеш под името на серијата, бидејќи истата не е дел од нејзиниот саундтрак. Оваа преубава музика е искористена исклучиво за промоцијата на "Лажната принцеза". Само со неа успеавме да ја пренесеме почетната приказна онака како што сакавме и драго ни е што на гледачите им се вртела во глава. Повелете и уживајте... http://www.youtube.com/watch?v=ZgKgaC4Jqb4
Го изгледав и тој Собарката на Менхетен , но како што кажа и ти нормално е дека ќе направат нешто поразлично сепак тоа е филм а оваа е серија. Како и да е мислам дека филмот има одлична содржина. И доста поучни работи и вистините што и во реалноста се случува.(самохрана мајка осудена од заедницата и.т.н) Глумците ми се супер.
Иначе бидејки на јутјуб нема видеа како е крајот на серијата.Дали некој знае што се ке се случи??????????
Што мислиш што ? Најверојатно ќе се земат овие како и во секоја сапуница и ќе живеат заедно заљубени до крајот на животот ќе ги преминат сите препереки дека нели љубовта е појака од се . А лошите стандарт лошо ќе ги снајде или завршуваат парализирани не можат да зборат , сами и осамени или одат 2 метра под земја
Spoiler Оваа принцезава ќе треба да се мажи за еден друг постар со проседа коса, и таман да рече да, кје се појави една постара жена и ќе каже дека она е принцезата што ја бараат и оваа ќе му се џитне на еден дечко помлад и со него останува. Нешто како Шекерката што заврши. Не го знам ликовите мајка ми ја гледа заради неа барав на нет и ова најдов. ако ви помогнав еве ви.
Јас ја загледав серијава од пуста досада. Навистина во овој период ништо нема што да се гледа по телевизииве. За глупава,да глупава е и тоа многу,но се наоѓа да разбие досада.
Филмчево како некја бајка е , сценариото ми е како на Пепелашка. Луѓево само памет се , ама ако Дефинитивно не го гледам повеќе, мака ми е што си губев време и со тие две-три епизоди што сум ги погледнала. Можев да си се релаксирам надвор некаде на убаво местенце
Интересна серија , почнав да ја гледам , од досада нема што да праам и кон гледање серии одам А ова Џејлан е од Време на Дождови - Асли А Керем срцка права Мене па ми личат исто овие двајцава Керем и Еге - Еге - Keрем , многу ми се слични И еве според ова за круната,свадбата,погребот видете во spoiler Spoiler - свадбата Керем - Џејлан , за умирачката незнам мислам дека бабата ќе умре , не сум сигурна , а за круната веќе сите знаете , Џејлан ќе биде принцеза .. И еве кога ќе се сретнат со бабата , мислам дека оваа е таа бабата па видете Spoiler , , барем јас така мислам дека е бабата , ако не е извинете
^^ Сега кога спомна за Еге и Керем, мајка ми е убедена дека се истата личност . Демек, овој Еге пораснал од таа серија и сега го глуми Керем Иначе, мене ми е доста интересна серијава, се смеам доста на глупостите што ги има , така да, само оваа ја следам поредовно.
можно е да е едниот ист, ама има праено операција на нос приметете ама му е широк на 1 слика! инаку што да кажам за серијава ....
Еге и Керем не се истата личност. Еге се вика Cem Aktas, а Керем Haluk Piyes. Така да, различни актери се. Иначе, серијата сигурно ќе заврши во стилот „И си живееја среќно до крајот на животот“ , ама ајде, заради Керем мора да се гледа.
Серијата како да е наменета за 5 годишни деца но јас си ја гледам поради Керем и добра е за тепање време и смеење Spoiler има доста глупи сцени