Сцена прва, трети пат: „Каан сине, изеди го јајцето, тетка Микробран ти го свари“ Сцена прва, четврти пат: „ Али сине биди мирен, тетка Емине нема да те чува“ Абе ајде, тоа па тоа Ја имам ѕирнато серијава не дека не, освен насмевката на оној Керем и течниот сапун на мајка му ништо друго не ми прави мерак И многу поштени бе овие од турскиве серии, лапање никако, секс - убиј боже. Ама битно се љубат до гроба бе, само што ќе се погледнат
ПЕРВОШ, не се нервирај хахаха се пресмеав P.S Уште малку ќе заврши серијате да знаете, има уште 3-4 епизоди преку сила. НЕ ви кажувам за да не биде неинтересно, убав крај.
И јас ја загледав, ама таа Џејлан и Неслихан нели ги глуми една актерка Претходната недела имаше доста смешни сцени и да Спојлер на моменти е глупа серијата .
Вечер е предпоследната епизода, а во петок последната. Мене ми е убава и интересна серијава, и 100 пати повеќе ми се допаѓаат серии кои се кратки, а не на неколку сезони.
Хипстер пиши ми ЛП ако знаеш и ако нејќеш пред другите Инаку серијата ми е комедија ја гледам поради разонода да ми мине времето. Многу ми се смешни и простички бе и серијава е таква и си ја гледам понекогаш за да се изнасмеам. И да лепотанов е
Первош лепотице хахахах овој е на цело мрднат...ми го развесели денот кога видов што се прави..ххахаха...а како се викаше во серијата ? PS. косата му е за сите мераци
^^^ Танкун .... Или така нешто , битно на Т беше . Човекот до солзи ме донесува од смеење колку е ненормален, ќе ја умре Первош негова А таа косата, ццц, перница нему мислам оти не му треба за спиење
е дури сега гледам дека си ми пишала, а баш и сега само што заврши, сигурно си ја гледаше ако не ќе ви спотирам линкови од една страна да ја гледате, ги има сите епизоди, језда се на турски,ама се сваќа се
Многу просто заврши впрочем како сите други турски серии со хепи енд.Многу брзо се ми се испослучува на крајот и се во една епизода ставија од завршетокот.Се на се интерсна срија иако многу кратка знаеше да ми украде многу насмевки.
На почеток ја загледав за да тепам време,ама сега ќе ми недостига серијава,некако се приврзав секоја вечер да ја гледам. Спојлер Што ти е милааа?Што си толку напната?Ајдее опушти се. Первош,Первош лепотице моја..
Ај некој подетално нека пише како заврши, крајот не го изгледав. Стигнав до ресторанот кога седеа Џејлан и Орхан и кога дојде Керем со семејството. После тоа незнам што бидна. Енибади?