^ Ќе ја има реприза последната епизода викендов мислам. Видов на реклама нешто. А стварно многу глупо заврши :geek:
за сите кои ја пропуштиле последната епизода, и можеби и други еве ви линк каде ги има сите епизоди. П.с нема превод, така да ќе учите турски што да ви правам http://video.mynet.com/archive.mania/Sa ... m/1157976/
Spoiler Си ги пропуштила само последните две минути. После тоа кога Џејлан требаше да му каже ''да'' на Орхан, дојде бабии од Египет и кажа дека Џејлан е вистинската принцеза на последната турска династија и дека треба да се омажи со љубовта на нејзиниот живот. Потоа влага Керем, Џејлан станува идат еден кон друг, се гледаат и шуќур после цела серија конечно се бакнаа и КРАЈ. Се си беше убаво и кога крајот требаше да го краси делото, тие го пос**а крајот. Иначе многу ми се допаѓаше што траеше многу кратко и конечно беше серија без плачења и лигавења како на други серии абе мислиш цела вреќа кромид имаат пред нив од што толку ќе се убијат од плачење.
Да, малце глупо заврши. Веќе се очекуваше таков крај, не се случи ништо необично, но сепак беше преубаво. Керем беше преубав на крајот.
ЛАЖНАТА ПРИНЦЕЗА!! аа колку добра серија сеа ја гледам на сител мн јака хахаха интересна тој ЌЕРЕМ каков ее ахх преубавв
Леле и јас се сеќавам на серијата...Супер беше а и глумицата која ја глумеше главната улога беше прекрасна
Серијата беше многу смешна ,ама на крај таа ко излезе ПРИНЦЕЗА.Кога ја гледавме сите умиравме од смеење ама глумецот многу беше убав
Сум гледала неколку епизоди, бледо се сеќавам, знам дека девојката што беше главен лик ми беше убавка.