Не,мајката ми пиша дека немаат и дека ја чекаат. Искрено напишав од огромен револт,настрана трошокот за карго,можеше да отиде некаде каде што ке биде потребна
Да те разбирам и јас би била револтирана. Многу пати сум се „игорела“ на такви работи што сега навистина гледам што и каде донирам, давам работи.
леле... Па имаше нешто слично вака со фејк особа. Од срце на дланка со Далибор - синот кој не постои а уствари постои како друга особа. Имаше Лазаров снимено видео. Немам зборови стварно.
Здраво. Ајде дајте свое мислење за Црвен крст. Дали мислите дека се лопови, дека донираните пари, премал дел ќе донираат за да ги замачкаат очите на луѓето, а другиот дел си го делат? Дали сте сведок или дали имате доказ за нивните криминали итн.? Јас, искрено не верувам во Црвен крст и вооошто не ги сакам..
Тебе очигледно ти е досадно, ќе отвориш тема со воведен коментар и толку те снемува за дискусија Интересно ти е кога други коментираат плус ако има некоја појака дебата со препукавање со пуканки во рака следиш пренос.
Жено, девојко, г-ѓо г-це, што и да сте, како до дискусија кога само еден коментар имаше пред тебе? Ако не, па, ај сам со себеси ќе си правам муабет. Не знам што ти е. Побарав мислење само.
https://www.facebook.com/1000018543...ztmKXD6Whp5FbsMePqDVrnSugwxl/?mibextid=DcJ9fc уште едни родители измамени. Сигурно е организиран криминал за кражба на податоци. Греота родителите