Секоја пофалба за лаковите на Аура, меѓу подобрите што сум ги користела. Не се ко пазараските со цените, но си вредат. А Голден Роус од продавница не земам веќе, на пазар се истите по 20-30 денари.
Јас сум задоволна од лаковите на Aura доста се густи имаат убаво четче за нанесување и се долготрајни
Јас користам само Голден роуз и многу сум задоволна од квалитетот, ми стојат 4-5 дена ко ништо и сега најнов си порачав од Авон (нов е лакот, сега прв пат го извадија) и 6 дена ми стоеше (и дома што мијам тањири плус) и презадоволна сум и од бојата, значи досега немав таква боја видено прекрасно стои на рака, како светки има ама не светат многу незнам како да ви опишам значи се во лаков ви го препорачувам на сите.
имам неколку од авон што си ги порачив кога бев зачленета ама сега си купувам од тие до 50 ден што се за два дена и се лупи ама и без тоа го вадам не ми треба повеќе време да стои.. откако се омажив не ми се фрла повеќе пари за лак
Не знам во кој Еликсир си била (знам дека во тој во ГТЦ нешто се слаби со лакови, повеќе има парфеми и сл.), а во тој во Веро Центар пред скоро време видов дека го имаше Matt Top Coat.
Devojki vo vtornik mi e rodenden ) Bi sakala da mi preporacate kakvi da si gi napravam noktite ) Blagodaram odnapred )
Имам јас еден, од голден роуз. Проѕирен со светки.. Од тие по 25-30 денари. Има помали и поголеми. Од поголемите, има срција црвени и ѕвездички сребрени. Само повеќето се помали, ама се трпи. Сликано е со камерата од компјутерот, така да..
Да не знае некој каде има од оние лановине што распукават и колку пари се?? Иначе имам едно 30тина лакови од авон убави се , но искрено 150 денари за лак кога мозеш да си земеш и за 50че добар е малце многу Но задоволна сум од нив.
Има во Бисер трговскиот центар ако знаеш каде е во Ри-Ма се вика продавницата на приземје е кога ќе отидеш прашај некој ќе ти каже каде поточно се наоѓа имаше жолта боја Neon така пишуваше али не прашав за цена