Розевиот долу GR Color Expert е бр.09. Мене ми треба некоја ваква минт нијанса на лак како од сликата.
како вториот немам искрено видено, како првиот имаш од Голден Роуз - Golden Rose Rich Color бројче 20
Не можам да редактирам, отиде времето. За оние кои ги интересира, најдов ептеМ металик на голден роуз, 70 ден. Преубав
^ 101 е металикот. Како сум го погодила со ремчето од сандалите... Ќефови А да видиш Импала 29, за минт?
Catrice од линијата 7 days. Според мене одлични! Црната им е околу 170 ден. Единствена маана- нема многу нијанси.
Јас сум задоволна од Avon - true colour и Golden rose - rich color. И holographic на голден роуз се супер, ако преферираш такви нијанси. Јас сеуште не сум користела црвен лак кој не се лупи и стои беспрекорно цела недела. И најмало делче да е излупено се забележува, а мене тоа ме нервира. Ке им дадам шанса на Продиџи, @Mishela ако знаеш да ми кажеш - има црвена нијанса?
Да, сега пребарував. Фала ти ! Уште да го најдам низ парфимерии.Знаеш некоја овластена за Голден Роус ?