Да, сум приметила и мене такви јас "брчки" ги викам ми се прават. Искрено мене сите лакови ми се погодени, со евелин одоздола и топ коатот на Авон, до сега најдобар ми е, само тој не ми прави меури и линии, и многу брзо ми ги суши,мразам да чекам долго сушење, а предолго стои,можам и 2 недели да ги носам, ама не се веќе убави, подраснати што викаш. Да, на инста ги имаше баш ми се допаднаа и мене, ќе ги пробам и јас
Тек сега го гледам ова, извини. Комплетиве од лак и надлак ги имаше во продавниците на Голден Роуз, од таму ми се купени. Не памтам колку точно беа, мислам 200 и нешто. Ама не знам дали се уште ги има, имаше муабет дека ги повлекуваат, па не знам што се случило во меѓувреме и дали уште ги имаат.
Знаете некој лесен лак за нокти? На Малена некако ми се многу дебели иако ставам еден слој, а на trend it up по кршливи ми се
Golden rose rose chic, кај некои бои доволен е и еден слој. До сега и најтрајни ми се покажаа. Мислев на golden rose ice chic*
Овој е тој од авон за да не се лупи лакот? Значи си ставам било каков лак и врз него мачкам ваков? Ако не е овој, слика ако може од top coat од авон
Дали го има некој користено од Малена број 77? Iridescent бел ама не знам како ќе изгледа. Или ако имате по некоја слика од тие светкавите не мора да е баш 77 Не можам да редактирам. Сега видов дека @Dream-Girl има слики од тој ама изгледа ги измешав бројчињата. 77 е тиркизниот од Малена? Зошто и тој е убав ама како погоре што пишав пак не знам како изгледаат
благодарам @Dream-Girl многу убаво изгледа и многу убаво ги имаш комбинирано. Уште тој другиот iridescent да дознаам како изгледа ама штом убаво се познава изгледа тие неколку што ми се допаѓаат ќе си ги земам не само еден или два
Здраво на сите ) Последнава година дена имам чуден проблем, ноктите веќе не ми држат лак. Секакви имам пробано, мислејќи дека е до квалитетот ама не. Се лупат на врвовите буквално после 4/5 саати, утредента сум со пола лак.. свашта пробав - лакови за заврстување,масла ама нема промена. Имал ли некој ваков сличен проблем?
Јас па отсекогаш сум така, чудно ми е некоја кога рече дека лак и стои по цела недела, кај мене лак стои еден ден, вториот веќе почнува да се лупи. Моментално користам подлога од Есенс за да стои лакот подолго, лак ставам па гел од Есенс, и никаков ефект џабе ги купив.
Не. Ако те носи патот накај Грција, ги има по парфимериите, јас имам 4 нијанси , 5 години ги имам отворено и не се расипани воопшто.