Во сите продавници на Голден роуз ги има, можеш да видиш во ГТЦ, јас од таму купувам. И мене најдобро ми се покажала оваа линија ice chic.
Провери на штандот на Есенс (ДМ, Космо тинекс ) Ако не го најдеш тој, тогаш овој види го на Голден роуз бр. 51 Гледам и од prodigy линијата има таква плава боја
@bittersweet дали си пробала топ коат и база на Опи? Знам ти ги користиш на Опи лаковите, па викам да те прашам. Јас најчесто од Еssence и Essie користам топ коат, ама ако и opi се добри може наредно од нив да пробам
Кој ќе кипи од новите лакчиња, да ми каже дали ја смениле четката навистина и за капкиве за сушење на лакот чекам мислење
Кои лакови ви се покажале долготрајни, во однос на тоа колку траат на ноктите и да не се сушат пребрзо во шишенцето по отворањето?
На trend it up ги имате користено лаковите? Вредат да се купат или? Ми се свиѓа виолетовата нијанса баш, но квалитетот ме интересира како им е?
Да видиш од catrice more than nude нијансите. https://catrice.eu/en/nails/nail-po...-cosmetics/more-than-nude-nail-polish-12.html
Фала ти многу. Ги ѕирнав на нет, 12ката навистина личи најмногу на ова што го барам па се надевам ќе го најдам лаков.
Јас ја имам 15та и стварно многу убав ефект има кога ќе се нанесе. Убава сјајна нијанса. Ама незнам дали ги имаше сите нијанси од оваа линија. А сега го земав и base coat, вика дека е 99% природен со три сосотојки, ама не ми е пробан под лак како ќе издржува.