Хмм значи сака да каже дека само ефект на гел лак има? Чудно, мене воопшто не ми се суши. Па мислев да не грешам нешто.
@kolovoz Хмм, баш чудно. Сега погледнав рецензии и на Јутуб, така се лакираат и го оставаат да се засуши, нема печење. Како обичените лакови Edit: Еве така пишува и за употребата:
Есенс немаат лакови за печење. Сакаат да кажат дрка се добива ефект на гел лак. Убави се на почеток, но брзо се згустнуваат за жал. Сепак за таа цена се ок.
Јас мислев до мене е, дека неубаво ги затварам затоа што после една употреба после лакот ми е згуснат
Golden rose ice chic лак во комбинација со top coat од Есенс (било кој). Ќе ти трае доста подолго од обично и ефектот е многу убав. А знам дека и на ГР го фалат, ама не сум го пробала.
Предложете ваква боја на лак (како измеѓу сиво и вилеотово што е). Тагнете ја @Anturium ако знаете таков, за да види Однапред благодарам на одговорите
@Angie1432 Овие од Авон ги пишува со бисерен сјај https://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite/static/p/mk.html?make-up/nails/p/2782-1 Golden Rose Color Expert 142 Мене лично, и Golden Rose Satin Mattе (01 или 02 беше, слични се) ми даваше таков некој минимален сјај. Овие од Кико Милано ми личат на таков некој ефект (и од двете страни што се на тој црвениот во средина) Ако не ти итно, мислам дека има на Алиекрес и таков прав, а и такви лакови.
@Ugly Duckling Од она што ми излезе: Golden Rose Ice Chic 303 Kiko Milano, но не успеав да најдам баш кое бројче е ова Catrice Neon 02 (Dazzling Orange)