Фала ти многу, денес купив, 85 денари беше, сега баш да видиме колку долго ќе ми трае Бр.23 е лакчево ако некого го интересира
@Biodevojka каков зацврстувач е добар за нокти, со добри состојки? Некако имам страв да ставам било кој, пред некоја година не се сеќавам на марката имав нелагодност на ноктите. Ти благодарам
Евелин користев и јас се додека не ми рекоа дека има некои штетни состојки и дури и се осеќа печење кога ќе го нанесеш на нокт ако ти е потенок ноктот.. Јас немав проблем со нив и најдобар зацврстувач ми беше ама не користам веќе..
@anggell јас го имам овој од Catrice. Баш сум задоволна, супер е да го носиш и како самостоен лак иако е безбоен, фин сјај дава. Нема формалдехид колку што се сеќавам.
Искуство со базата и топ коатот на Opi? За овие два зборам Која беше членката што користеше и купуваше често Опи лакови , @bittersweet ти ли беше (се извинувам ако грешам)
@koritsaki Каде во Грција можат да се најдат лакови од Севентин? Во Полихроно дали може некаде да се најде?
Јас купувам Опи лакови ама базата и топ коатот ги немам земено, баш сакав да нарачам. Ако има некој искуство нека сподели. Инаку ги нарачувам од нивниот официјален застапник за Мк на Инстаграм, поевтини се.
Како си задоволна, дали се трајни? Од сите лакови кај мене најдобри се покажаа на Мејбилајн, ама за жал овде ги нема, па користам залихи до следно купување од странство.
Дали ги имате пробано лаковите на Артдеко, се мислев да купам ама не знаев со трајност како се да не се зафркнам 10 евра да фрлам како за обичен лак. Кај нас која цена се?
На Катрис освен во ДМ каде има? Во повеќе ДМ имам одено и нема избор, едни исти нијанси стојат со месеци. Кај оваа марка лошо е што ниедна нијанса не се задржува, постојано имаат нови. Гледам на интернет по странство има, дали има овде да можам да си нарачам?
Обожавам glitter лакови и овој е предобар Купив ваков од DM. Има интересен ефект, не е мазен и бојата е многу силна, еден слој е доволен.