Еее и јас барам оддамна ама никаде не можам да најдам. Цело Скопје го превртев со сестра ми ама не најдов никаде. Насекаде има со цвеќиња, срциња бла бла беа интересни ама не се веќе.. Ако најдеш обавезно да пишеш од каде си ги земала
Јас ги користам O.P.I. амерички лакови многу се добри стојат повеќе од 1 недела но се скапички јас од Америка си нарачав и еден е околу 10$,но се исплаќаат многу се добри исто и China Glaze се убави.
Еве ја мојата скромна колекција на лакови, имав повеќе ама ми се исушија и сега ги користам за цртање
Ауфф!! Ги сакам сите Што се однесува до боите, имам: бел, жолт, кремав, тиркизен, темно син, зелен, црвен, темно розев, светло розев, кафеав, светки ) Кога ќе ми се потрошат тие, други бои ќе земам
Ги има во Рамстор на Голден Роуз. Знаеш.. таму кај што продаваат лакчиња во едно мало продавниче. А сигурно ги има и во продавницата на Голден Роуз на Рекорд
Се зачитав...Остана работата за утре... Иначе правило број еден, колку повеке слоеви ставате толку повеке ке се лупат ноктите....Golden Rose се Ок, ако не лупнеш многу лак ке издржат, ако претераш со пет слоја нормално дека ке се лупат, иначе за лупењето, ја обожавам коа ми се лупат, тоа значи дека нов лак иде на ред. Продавницата на Рекорд што е ми е хит секој 1ви и 15ти, коа зимам плата.
забавни лакчиња- некој да не видел нешто вакво на наш пазар??? http://www.youtube.com/watch?v=uI3WacVO ... re=related
Нема кај нас, за жал Јас инаку имам едно баш од Claire's какви што се на видеото. Другарка ми го купи од Америка. Ептен се добри
Мене сестра ми ми купила од Голден Роуз на Рекорд, 150 денари. Интересно е, се прават шарки како линиички. Денес првпат се излакирав, не сум баш вешта, ама убави ми се ноктињава . Малку да се испраксирам со магнетот има баклави и цветови да правам
Може ли да ми кажеш какви се тие бои (ко темперни што се ) и од каде го имаш купено тоа стапчето за точки правење? И исто ме интересира оние лепенки новите од кај ги зема. Се извинувам за многуте прашања