Сноу ако прашуваш за ова од есенс тоа ти е нешто као мат финиш и се става врз секаков лак и добиваш мат изглед . Инаку не знам колку е точно, јас над 150 не го земав. Го има сегде кај што има нивни производи
А кај го зема ти? Пошто барав низ неколку парфимерии негде ми се чудеа иако имаа производи од Есенс а негде бил потрошен...
Бев и во Јуник, не стрплива сум ама таа се чудеше и ми рече дека нема. Се вртев околу сталажата, се што имаше фатив во раце и не најдов. Фала сепак, чим постои ќе го најдам
Да. Бев уште вчера, како што кажав ептен сум нестрплива и најдов се што ми требаше. По случајност ја најдов тезгата за која што збореше ти. Фала ти многу
Многуууу се убавки, ама одма приближувај го магнетот, и накоси го малку налево па малку надесно, значи мрдај го.Зошто ако го оставиш само одозгора, нема да ти се направи шарата на краевите од ноктите
Многу е убав, мат и многу, ептен бргу се суши, а и траен е само мака мачам кога сакам да го избришам целата лом се правам
Дали, каде и за колку пари ги има лаковиве во Скопје? И некој ако има колку се квалитетни? Ми се допаѓаат скоро сите бои и нијанси што ги има брендов, па да прашам Да не ставам многу слики, една е доволна за O.P.I станува збор
Стварно се многу квалитетни,ама ги нема кај нас за жал.. Јас имав 2 лакчиња..едното мечна бела со светки,а другото розево..и многу долго ми стоеа на нокти и не се лупеа.. Спојлер Од канада ми беа.