фала многу, да дојдам малку при пари, во последниве неколку дена ептен се истрошив, па баш ќе ви пишам резултат
Земав јас еден ама незнам како да ги правам другите линии освен тие на косо што се...секако пробав и по сликичките каде што е објаснето ама не ми успева како треба да го местам магнетот ??
Па ако го држиш право магнетот искачаат коси линии, скроз обратно ако го ставиш искачаат коси ама на другата страна . За вертикални и хоризонтални линии треба да го ставиш магнетот закосен за отприлика 45 степени на лево или на десно. Баш како на сликата. Сега не знам да не правиш некоја грешка на пример да го ставаш прво право па после да го вртиш, или да не чекаш премногу време. Пробај пак, ако не ти успева може е нешто до магнетот. Сестра ми зема еден и не функционираше па го замени. Ама како и да е најубави се тие закосените
За жал нема кај нас да купиш Многу квалитетни се стојат и повеќе од 7 дена. А и скапи се еден е оклу 800-900 денари
Јас си ги лакирам ноктите секоја недела,ги користам лаковите на Оливиа,Голден Роуз,Аура,Авон и имам 2 од OPI,инаку во Битола има салон за убавина и бев еднаш на маникир тие користат лакови од China Glaze и OPI ако сакате контакт лп
Многу сум задоволна од лаковите на Carlo & Roma, и од бојата и од трајноста, исто така сум задоволна и од цртачите на Moda, еве сега ноктите си ги изработив. Спојлер сликите се со моб. сликани затоа не се гледа убаво
Brooklyn мислам дека од поодамна гледав во парфимеријата Ри-Ма во Бисер. Можеш таму да провериш дали има сеуште..
^ Најверојатно мисли на овие од Golden Rose. Иначе јас лично сеуште не сум ги пробала, но неколку феминки погоре кажаа дека се супер.
Во продавницата на Golden Rose, може и да е поскапо, на зелено пазарче се 150, а на бит пазар може и да се поефтини (за некои си 10ден.) Инаку еве јас сега си ги направив ноктите, со подлога golden rose 133, многу е убав и само лак да е без шарка,ама дека има светки во себе многу е тежок вадење