Вчера по пев пат со калапчиња си ги правев ноктите, и многу сум задоволна. Напомена затие што имаат а сеуште ги немаат употребено, значиштом ќе го премачкате калапот со лак, одма тргајте ја налепницата. Еве како ми излегоа ноктите.
Јас користам лакови на Мисс Спорти, стварно траат до 7 дена, а секогаш се лакирам во една боја, по елегантно ми делува. Ова како на погоре сликава со розево и зајаче...хелл ноу! никад
Не ми изгледа нешто посебно, така да верувам дека можеш да најдеш секаде каде што се продаваат лакови
Незнам дали сте информирани, но јас да ви кажам дека од 7ми Февруари, лаковите ОПИ кои сите ги бараме, со премногу бои и нијанси, ќе можат КОНЕЧНО да се најдат и во Скопје и тоа во аптеките на Виола во ГТЦ, Виола во трговскиот Буњаковец.
Ова го дознав преку моја другарка која ме зачлени во групата на Фесјбук на која го пишува следново: " Драги ОПИ-евки, од Вторник (7ми Февруари) ќе можете да си го купите омилениот ОПИ лак во аптеките ВИОЛА-Капиштец, ВИОЛА- ГТЦ, ВИОЛА- Буњаковец а за оние кои сакаат професионален третман - можат да одат во Афродита С салоните во Аеродром и Водно. Уживајте во квалитетот - направете им добро расположение на вашите нокти. " За цена не е наведено ништо. Иначе во Буњаковец, мислам дека му доаѓа на средина на трговскиот и гледа накај Партизанска, ама не сум сигурна. Имаше голем знак едно време, можеби уште го има (не сум приметила). Ако одиш деновиве или некој ако случајно му е ус пат, нека не извести за цена.
Јас проверив денес во ВИОЛА во ГТЦ и немаа добиено сеуште ОПИ лакови Прашав дали деновиве ќе добијат и ми рекоа дека немаат таква информација. Ако уште некој проверил нека не извести.
Имам големи нокти и мора секогаш да ми се средени и излакирани.Најчесто користам тиркиз,крем и боја на праска.Најдобри ми се лаковите на Голден Роуз.
Девојки јас и пишав на дистрибутерката на ОПИ лаковите и ми врати дека од денес сигурно ги има лаковите во истите ВИОЛА аптеки, да сум си го земала дечкото и да сме иделе да ми купи лакови Mи се извини за каснењето и пријатно ме изненади со нејзиниот брз и фин одговор .. За цена повторно не знам ништо .. Јас можеби ќе идам во понеделник и ќе ви пишам пак ^^
Овие лакови ги видов во Bazaro, во око ми падна златниот 69 и се изненадив колку е добар. Еве веќе четврти ден ми стои, не е излупен. Сигурно ќе ги испробам и другите нијанси. Umbrella