Лаковите за нокти ми се пасија, мислам дека имам околу 40тина дома.. Не трошам многу пари на скапи лакови, си земам од Golden Rose затоа што сакам да имам повеќе нијанси и бои. Моментално портокаловите ми се омилени
На Golden Rose според мене се најквалитетни .А за лаковите од Malena дефинитивно очекував многу повеќе
кажетеми некој лак ко за постари жени мама ми викат да сум и купшела некој ко за нејзе ама незнам каков кажетеми некоја боја
Порано многу не ,ама сега летово мн сакам да се лакирам особено со некој џиш лаковии.Освен тоа тие се КУл летовоо....
E вака женски почнав пак да ги растам ноктите, пораснати ми се малку. Mе интересира дали постои некој лак нешто за да не се кршат? порано имав долги нокти, ама во бањање кога нанесував шампон ми се кршеа, па морав да ги исечам и од тогаш не сум ги растела поради оваа причина ајде препорачајте нешто, за да не ми се кршат при бањање и миење садови
^ 100 ден. е обичен лак,а такви мат,со магнети се над 100ден. А иначе јас лично сум најзадоволна од флормар лаковите,од секакви лакови што имам користено нивните и на есенс ми се врв Скапо е за едно лакче 100ден.ама си се испалти квалитетот. И многу убав избор на бои имаат,трајноста исто им е солидна ..па тоа е тоа. Нема да згрешиш воопшто ако купиш, според мене
100 ден. им се обичните лакови, тие со мат ефект не сум ги користела и не ме интересирало за нив да прашам ама можно е да се 150-200 ден. 3а долготрајноста не можам да се пожалам, ставам по 2 слоја, и една недела стојат сигурно а за повеќе не сум проверила. Jас ги обожавам на Flormar лаковите, кога стојам на нивниот штанд во Bеро центарот се топам, ги сакам сите нијанси, планирам уште 2-3 пред одмор да си купам, еве Aretmission ме просветли со најубавата минт боја на лак за нокти 424. I'm blessed.