Обозавам лакови ги имам во сите бои, најчесто ги користам лаковите на аура,голден роуз и гош кога имам повеке слободно време ставам печати, лепам циркони,цртам цветчиња и сл,мрзам набрзинка да се лакирам и секогас кога ќе ми се излупи лакот ги брисам сите и пак се лакирам, мрзам кога ке видам несредени нокти онака излупени до пола
Од лакови најчесто користам на Loreal,Gosh,Aura,а имам и неколку на Golden Rose сите се прилично со добар квалитет и голем избор на бои,но од нивната палета на бои јас најчесто користам гри,црн,месо боја,и неутрален,со понекогаш француски маникир.
Јас до сеа од лакови само од Авон.. но сеа гледам дека не се нешто понеквалитетни ови другите па зашто ад дават 170 денари за лак од авон коа истата нијанска ќе ја најдам за 50 денари.. и така да уште денес ќе отидам до град и ќе си изнакупувам многуу нови лакчиња..
Најмногу ги користам лаковите на Essence, Golden Rose и FlorMar.Немам многу лакови моментално, ама за следната сезона планирам да изнакупувам разни нови бои.. Најголем дел од лаковите ми се светли и дречави Сакам да се лакирам и не поднесувам излупени нокти и луѓе што го копаат лакот
Леелееееееееее фала богу ваква тема ! хаха јас дома имам премногу лакови и секој ден се шлакам сакам да бидам и еднобојно ама убаво но некогаш знам и да ги шарам како на пример денес... шаренки со портокалова боја, пинк розе, зелена и сина со бели ленти и црни точки на палецот и домалиот прст а на другите како француски маникир сите нокти ми се во разлишна боја ПРЕКРАСНИ СЕ
Користам секакви бои на лакови, зависи од тоа што носам. Богами, да не беа они, моиве испукани нокти ке беа право за на демотивација шала на страна, обожавам лакови
Јас често се лаќирам и сакам да експериментирам (т.е. да си правам разни шари на ноктите). Имам лакови во сите бои Зависник сум.
Јас најмногу ги користам лаковите од Авон и лично сум презадоволна од нив.. јас исто така мразам кога ќе видам несредени нокти...
Секој ден имам нова шара на ноктите. Мразам кога ми се излупени, па макар и да не се приметува. Имам секакви лакови, од пазарски до оние од каталози.. Спојлер Кликнете на сликата за поголема верзија
Имам многу лакови за нокти, повеќе сакам дречливи бои, циклама ми е омилена. Ги користам лаковите на Голден Роуз и сум многу задоволна, а имаат и пристапна цена .
Што фино си ги наредила како виножито Јас се цело време се канам да ги сликам сите, ама мака ми е да ги вадам, па да ги вратам... Многу се
користам секакви и често експериментирам со нив,секој ден нешто ново,во зависност од годишното време кога е лето повесели бои кога ке зима преферирам сино,бело,црно,темно цррвено,есен жолто,портокалево,пролет зелено,росево и.т.н
Највеќе се лакирам со потемни бои на лакови на пр. црн,кафен,темно син,темно зелен,темно виолетов, темно црвен или бордо! Но ги лакирам ноктите и во светли бои (освен со розева, ја мразам таа боја ) И воопшто не ги сакам оние лакови со светки или сатен !
Користам од Golden Rose , најчесто вакви користам Сини , Розе , Бебешка Боја , Жолта , Лилјакова , Портокал боја , Драч Розева ...
Јас најмногу си се лакирам со циклама, црвен или нежно розев, а кога ноктите ми се подолги обожавам француски
Golden Rose имаат убави нијанси,но многу брзо се лупат Mе бендисуваат Aура,Oпи,Pиммел подолго траат,сега не баш 7 дена,но 3-4 сигурноо Bо последно многу купувам,зависна сум од нив