Девојки, сте ги пробале лаковите од новата колекција на Golden Rose? До сега ги имам користено старите, многу сум задоволна за тие пари, а искрено не би дала повеќе за лакови од причина што многу често купувам, не ни успевам сите да ги потрошам до крај а и брзо ми здосадуваат. И секако, оние што ги продаваат на пазар по 30 денари или па 2 за 50 Последно што купив беа лакови Umbrella мислам, од Бит-пазар, ги испофали тој што ги продаваше, мислам 40 денари беа. Полош лак досега немам сретнато. Премногу блед, никаква боја, незнам колку слоеви треба да нанесам за да биде како што треба. Пробав до 3 и се откажав Не ги препорачувам!
Јас вчера си купив Golden Rose од новата колекција 110денари беше. Многу убава палета имаат во навата колекција Ги сакам ама не ми се даваат 110 денари за еден лак.. Инаку ова е лакот:
Преубав е лакот Инаку прочитав во некоја тема, мислам Трендафилка имаше постирано, дека се 70 денари, па сега ме збуни На овие лакови мислев
Леле новите светкави на Golden Rose се преeeкрасни! Кога ви видов ептен се исповозбудив Многу сакам светкави работи во последно време, не знам што ми е, сакам да одговарам со целата светкава новогодишна атмосфера изгледа Си го купив овој од погоре, ама и оние со црвени и црни светки ги намерачив. Не можев да се стрпам до дома и уште во Веро се излакирав Иако се 110 денари вредат затоа што се големки, а и немам сретнато други со поголеми светки кај нас, освен оние на Essence што имаат ограничен избор на бои, а и потешко се сушат. :up: од мене!
Ги видов тие новите лакови на Голден Роуз, денес и беа 120 денари, во Голден Роуз во ГТЦ. Интересни се, ама па не ми се даваа толку пари за лак. Попрво би купила од тие Рич Колор, многу убави нијанси имаат. Иначе моментално ги тестирам Малена лакчињата, се налакирав во саботата и еве дури денес почна да се лупи лакот. Значи добри пет дена, без топ коут, но со база на Римел.
јас порано нон стоп се лакирав,ептен бев мерак ама пред 2 години почнав да ги правам кај една другарка и оттогаш немам застанато,нон стоп ми се француски.......е сега уште вчера ме мана нешто да ги излакриам,бев во една парфимерија да си купам кармин и оп пред мене се појавија тие - љубовта моја,лакчињата на Малена и мојот радар фати една темно сина боја,многу беше уба,преуба.....други шо бои ми предлагате вие вака за во зима? имам забораено
јас имам околу 30 лакови дома.Fаворит ми се Fлормар и Aвон.Zа во зима обично ставам потемни нијанси бордо црвена или бургунди,некои крем нијанси,тегет,цоколадни нијанси и слично.Dодека за лето сакам пастелни нијанси или па и ептен дреч бои.шарки и такви раб на нокти несакам
Задоволни ли сте од овие лакови ? Ми се допаѓаат премногу тие со светки , но околу 8 евра се овде па се прашувам дали вредат за тие пари
Сличен на оној од сликата е Малена со бројче 35, ама потенцирам дека бојата е пожива, бледа е и мава повеќе на бледопортокалово отколку на розе-праска. Не е лош.
Кортсиаки кај нас се скоро дупло Другарка ми е задоволна, ама јас мислам дека за 700-800 денари не вредат. Ако земеш баш кажи ми искрено дали си задоволна или не, јас сум многу скептична во однос на нивното траење. Убав е тој со светките на сликата, ми се свија многу. Единствно не се жолти ноктите после лакот, како после вадење на некои лакови.
Tуку, мене друго ме интересира. Овие новиве лакови на ГР, ги има само низ Скопје или некоја ги забележала и низ другите градови? Сакам да си земам, ако имаат избор, некое зелено или кафено светкаво. Спојлер Низ аптеки, маркети, било каде ?
Мишела јас го купив од Штип, не знам ти од каде си ? Инаку денес си го купив и овој Убав е Инаку, еве ја палетата на бои