Еве видео за постапката на чистење на светкави лакови што ја напиша Anouk. http://www.youtube.com/watch?v=e0YNmdeN ... 97E7DA8EA1
Кај ги купи тие како прашина на втората слика што се? Никако да најдам. Инаку јас сум задоволна од светкавите на Голден Росе, ги имам прозирниот и црвениот 116. А-ј-а тоа што го имаш ти повеќе е накај темно розев кога ќе ги споредиш со црвениот, ама ајде, нијанси се во прашање, само што црвениот има и црни светки низ него
Јас денес си го купив од пазарче Голден Роуз бр. 108 - црвениот , убаво се познаваат светките , но ке видиме за колку време ке се излупи. Не ми се даваа 120 денари за лак ама ајде дека нови се па да пробам
Незнаев каде да прашам па ај овде, да не отварам нова тема... Каде да најдам dotting tool(нз. на македонски како се вика)?
Имаше во Џамбо 3 за 120 денари, ама одамна ги немало. Јас се спремам да идам на пазар да си купам, досега се залажувам со шпенадла убодена во молив со гумичка или со мала шнолка, од оние за фризури, црните, нели имаат на врвовите како топченце, епа со тоа.
Девојки кажете ми бел лак од кај да си купам?Затоа што веќе не знам колку лакови бели купив и никакви се.Некој лак што веќе сте го користеле и сте задоволно.Да купам барем нешто проверено
Јас купувам од Голден Роуз секогаш и сум задоволна од лаковите,во моментов не сум сигурна,но мислам дека се 60 денари
Спојлер јас вчера го купив овој од продавницата на GOLDEN ROSE во гтц 120денари, и го пробав на еден нокт , супер излезе е сега за трајноста , ќе видиме!
^Воопшто не се трајни ,одма се лупат уште утредента.Инаку ова е преубава нијанса,може најубава од сите.Јас го имам и белиот и бордото,ама лошото е што многу тешко се вадат потоа,дека се со многу светки
Според мене џабе е да се дава многу пари на лакови. Оти секако ќе си купиш еден на Голден Роуз нанесуваш два слоја и готово. Демек некој кога ќе ти ги види ноктите одма ќе знае дали е на Макс фактор или на Голден Роуз. Иако дадов 400 ден за лак на макс фактор и еден од флормар за 100 ден. Не видов некоја голема разлика сепак. за ова малечково борувам
Порано го купува на seventeen, околу 200 ден, и беше супер, цела недела ми стоеше и тоа на море, цел ден во вода. Ама од кога ги сменија шишенцата, го сменија и квалитетот, сега нема врска и веќе не го купувам. се имам зезнато и со manhattan, исто околу 200 ден, ама за ништо не го биваше, прво не се мачкаше убаво и не беше траен. Ако е поскап, не мора да значи и по квалитетен.
Богами убаво си се зезнала, или некој те зезнал, овие лакови на Макс факот ги даваат како поклонче во сетови, имаат одвај два-три пати да се налакираш, 400 денари, храбро од твоја страна
Денеска го купив овој и сега за сега добар е. Бојаата е убава, четката е нова За трајноста незнам ама мислам дека ќе издржат барем 3 дена.