Дали кај нас ги има овие ESSIE лаковите и ако ги има коа цена се???? Барам ментол зелена боја на лак не можам да најдам никаде,помош
Ај да ми препорачате солиден, квалитетен калциум гел за нокти, безбоен лак со калциум и слично, оти работава вака не ја бидува. Споулавев без нокти.
На Севнтин има Мишела, супер е, јас го користев доста ми ги зацврсти ноктите, мене нонстоп ми се кршат ноктите и ми се лупат, ама со ова ми се оправија. Околу 200 денари е.
Овде имаат голем избор на витамински лакови за нокти. Порано имаа повеќе, сега гледам нема толку избор. Другарка од овде ми кажа дека зела па разгледај си. Спојлер http://www.facebook.com/pages/Декоративна-козметика-и-нега-на-тело/319748168059780
Има зацврстувач на нокти на Аура,го има во Зегин,има повеќе видови,во зависност од потребата,ќе прашаш,јас имам еден со калциум и задоволна сум,прво ставам од него и после лак во боја и изгледаат како гелни нокти.
Има ли некоја од вас користено некој од овие зацрвстувачи на нокти, кои го продолжуваат траењето и на лакот?
Ми се допадна лакот за зацврстување на ноктите од авон и на докторс NO BITE. Овие ми се маст хев воедно со Golden Rose & Malena
Со недели ги меркам овие лакови за нокти и се мислам да земам од тој со шарените перли , но 16 евра за еден лак , што е многу многу е
нема боја која ја немам...хихи пари неброени фрлени , но не сепак не се фрлени па ги обожавам имам и некои поскапи ама и од 30 ден. и супер се ,омилена ми е црвена
прекрасни се, и 16 евра не сум дала толку ама доколку сакаш не му ја мисли и онака ке ти летнат за нешто друто ја по тој принцип , ако си купиш со здрвје
Совршен е! Го земав прееска од ДМ, го пробав накај дома на едно прсте само ,и едвај чекам утре да се нашлакам!
Спојлер По пазарчињава има од топчињава за евтини пари, можеш да си купиш неколку бои и сама да ги помешаш како сакаш, нема потреба да купуваш од тие на Ciate
Jas gi koristam site boi crveni rozevi drecavi bukvalno sekakvi sakam i neobicni temni i svetli... me biva za crtane taka sto sekogas i gi ukrasuvam imam preku 100 lakovi ( dokolku bsakate ke vi prikacam i slika nekogas) imam specilajni ukrasi i lepaci za niv cesto koristam i vestacki nokti inaku najmnogu gi koristam lakovite na O.P.I
Охооооо,сите бои ги имам! Порано многу грицкав нокти а сега не,сега гледам колку подолги и поубави да ги пуштам и направам,обожавам кога се лакирам,преферирам мат,ама некогаш и со сунѓерче ги правам,цветчиња,зависи од време и расположение Сив лак,темно плава,плава и тиркизна ми се омилените,а вака секојдневно некогаш и месо боја (кремаста) си се лакирам...